Bakcreaties

Relatie portaal

Society / Relationships

Bent u bekend met de kwaliteitsbewaking van de PETfles?

U gaat in zee met een bedrijf die uw PET fles produceert. Dan is het logisch dat u meer wilt weten over de kwaliteit van de producten. Bij PET Power zijn ze in staat om de kwaliteit van de PET fles altijd te waarborgen. Dat is ook waar zij bekend om staan. Hoe het werkt? Zo wordt de PET fles die u besteld eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.

Uw PETfles wordt gedecoreerd zoals u dat wilt

Een PETfles die de consument overhaalt. Dat is natuurlijk wat u wilt. Hierbij helpt PET Power u graag. Zij helpen u bij het vormgeven van uw PET fles. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos, zo kunnen wij uw PETfles: etiketteren, bedrukken, sleeven, coaten of inkleuren. Tevens kunnen we een uiteindelijke schapopstelling nabootsen, dit zorgt er dan ook voor dat u een realistisch beeld heeft van het visuele “overall plaatje”. Zodoende zorgen wij met onze PET fles dat uw product meer spreekt binnen het schap.

PETfles is geschikt voor diverse sectoren

U loopt regelmatig door de supermarkt of een andere winkel. Dan zult u direct merken dat er meer dan 1.000 bedrijven gebruikmaken van de welbekende PET fles. Zo maken bedrijven in sectoren als food, personal care, huishoudelijke producten en healthcare gebruik van PETfles. Een hoog aangeschreven bedrijf van dit specifieke product is PET Power. Zij kunnen u voorzien van een grote diversiteit op het gebied van verpakkingen. De verpakkingen gemaakt van PET zijn dan ook veilig, betrouwbaar en stevig. Daarom is het bij uitstek goed verpakkingsmateriaal voor verschillende markten. Het feit dat u bij PET Power deze producten ook helemaal naar uw eigen wensen en behoeftes kan laten produceren is voor veel bedrijven het laatste duwtje wat ze nodig hebben om overstag te gaan.

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén