Chaperon

Vrouwen gaan niet graag alleen op stap, want vaak komen ze dan het verkeerde volk tegen. Of ze hebben behoefte om te laten zien dat ze hetero zijn. Zo kun je voor beide gevallen een chaperon inhuren. Een intelligente man die alleen in te huren is door vrouwen vind je bij Xander Services. Een man die minimaal perfect Nederlands en zeer goed Engels spreekt. Sommige hebben ook enige notie van het Duits. Frans is vanuit Xander Services nooit een aandachtspunt geweest, omdat daar nooit vraag naar is. Een chaperon in strikte zin is het een heer die een dame moet begeleiden. Echter met de opkomst van het man/man of vrouw/vrouw denken is de definitie aan het verwateren. Bij Xander Services wenst men dan ook alle onduidelijkheid weg te nemen en chaperons aan te bieden die alleen werken voor dames. Dit is niet discriminerend bedoeld, maar de mannen die bij Xander Services werken zijn nu eenmaal 100% hetero. Laten inhuren door een man zou kunnen leiden tot problematische situaties tijdens het uitvoeren van de job.

De mannen die bij Xander Services werken hebben nog aanvullende skills. De meeste zijn bedreven tantra masseurs met minimaal 15 jaar ervaring. Ze hebben dus al heel wat gezien van de wereld en kunnen over de meest uiteenlopende onderwerpen meespreken. Dit vraagt dat zij intelligent zijn, maar toch ook weer empatisch. Een gezelschapsheer moet weten wanneer hij zijn moet houden. Spreken is zilver en zwijgen is goud, daarom hebben alle heren die werken bij Xander Services een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen. Xanders mannen komen voor hun werk ook in de meest uiteenlopende landen terecht, omdat zij soms mee gaan op zakenreis of op vakantie. Het leuke van deze job is dat ze zo continue blijven leren ‘on the job’. Wanneer de inhurende dames weten wat tantra massage is, willen ze dit ook graag proberen. Het zijn tenslotte zelfbewuste dames die een chaperon inhuren en als deze dan ook nog zorgt voor een hoogtepunt beleving, dan wordt vaak al snel een nieuwe opdracht geplaatst. Daarbij komt dat hoe beter je een chaperon kent, des te beter en natuurlijker komt hij over tijdens het chaperoneren.

Een chaperon krijgt vaak de vraag wat een tantra massage is? De dames die een chaperon inhuren hebben dit vaak gezien op de website van Xander Services. Ze willen er altijd graag over praten en uiteindelijk komt het er bijna in 90% van alle gevallen op neer, dat ze het graag eens willen proberen. Soms moet er een aanvullende afspraak voor worden gemaakt.