Een gigolo geeft vaak meer liefde dan je eigen partner. Alleen is het zo dat een oude soort gigolo voor vrouwen niet meer bestaat. Je moet een tantra masseur hebben die je datgene kan geven wat anderen niet kunnen. Veel vrouwen in een relatie dromen ervan om de hoogtepunten te beleven die ze in de film zien. Vaak is het met hun huidige partner niet mogelijk, omdat mannen vaak onvoldoende op de hoogte zijn van de juiste manier om een vrouw op te winden. Mannen denken vaak dat vrouwen net zo snel opgewonden raken als zijzelf. Om met mannentaal te spreken ‘technisch’ zitten vrouwen anders in elkaar dan vrouwen. Handen zijn de magische gereedschappen die gebruikt dienen te worden, maar niet iedereen is even bekwaam om dat ook goed te gebruiken.

Wat  moet je met een partner die niet kan presteren en alleen maar aan zichzelf denkt? Als je de relatie wilt voortzetten, dan ben je als moderne en zelfbewuste toe aan een ‘gigolo’. Probeer maar eens een tantra masseur van Xander Services. Tijdens een sessie van 2,5 tot 3 uren ben jij in een andere wereld. Het is genieten van het begin tot het eind, waarbij jij altijd de grenzen aangeeft. Voorafgaand aan je afspraak gaan we je verwachtingen met jou afstemmen op de mogelijkheden.  Het is overigens alleen voor vrouwen en koppels worden niet behandeld.

Veel vrouwen kiezen voor een ontspannen en neutrale omgeving van een hotelkamer. De luxe bepalen ze zelf, omdat Xander Services ze hierin vrij laat. Vrouwen willen een keuze hebben en daarom gaat Xander Services vooraf altijd via meerdere e-mails in overleg met de vrouwen. Onze servicedesk wordt  ‘bevrouwd’, waardoor zij de juiste vragen kunnen stellen en jou massage tot een succes kunnen laten worden. Zeker als het je eerste keer is, dan is het belangrijk dat jij je goed voelt en de masseur stelt je op je gemak. Voor Xander Services is het wel extreem belangrijk dat de hygiëne in orde is. Even afspoelen is vaak niet voldoende. De bilspleet wordt nogal eens niet goed gewassen en dat geeft onaangename geur. Dit heeft een negatief effect op de massage. De masseur gaat voordat hij je een massage geeft zelf ook eerst onder de douche. Aangezien de meeste hotelkamers maar twee handdoeken hebben, zorgt de masseur zelf voor extra handdoeken. Na je behandeling is je leven nooit meer hetzelfde. Je weet wat er mogelijk is en je hebt nu een nieuw referentiekader.