Chaperon

Je moet naar een feest voor je werk, maar hebt niemand en dan specifiek een man om met je mee te gaan. Xander Services heeft dit probleem op gelost met de ‘Chaperon voor vrouwen’. Hiermee wordt door Xander Services gesteld dat er alleen vrouwen worden begeleid. Vrouw die een chaperon inhuren hebben hier allen een goede reden voor. Zo kan het zijn dat je twijfel wilt wegnemen over je geaardheid door met een man te verschijnen. Of je wilt een avond leuk gezelschap van een intelligente man. De mannen van Xander Services zijn geen egocentrische figuren van 25 jaar, maar wel echte mannen. De mannen van Xander Services zijn allen hetero en stralen dat ook uit. Voor vrouwen die met een echte man op stap willen zijn zij de perfecte persoon. 

Het leuke van de mannen die bij Xander Services actief zijn, is het feit dat zij doorgaans opgeleid zijn in het geven van tantra massages. Als je wilt kun je dit ook ervaren. Sommige van onze klanten willen dit ervaren voordat ze op stap gaan. Het leuke van de tantra massage is dat je na de massage heel veel energie hebt. Je kunt het lang volhouden die dag of nacht.

Als vrouw bepaal jij vooraf wat je wilt en geeft dit door aan Xander Services. Wij gaan kijken of het past in de planning. Graag weten we wat voor type je bent, zodat we een inschatting kunnen maken. Een Facebook profiel is vaak heel handig, zodat we kunnen zien wie er bij jou zou kunnen passen.

Als je alleen wilt inhuren, dan spreek je af op een neutrale locatie. Dit is ook de locatie waar jij je chaperon weer terug af zet. Hij zal zelf verder rijden met de auto of taxi. Een chaperon van Xander Services is altijd Bob, maar jij blijft verantwoordelijk voor de terugreis. Als wilt drinken is dat geen probleem, want een chaperon van Xander Services kan altijd terugrijden (alleen als jij er mee akkoord bent), maar een taxi nemen behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens het aanvangsgesprek geef jij nogmaals door aan de chaperon zelf wat de bedoeling is en waar de grenzen liggen. Als je wilt dat hij je een hand geeft, een kusje geeft in het bijzijn van anderen, jij moet het vooraf duidelijk maken om ongemakkelijke situaties te vermijden. Als jij op stap wilt, laat het dan tijdig weten, want er is niet altijd direct iemand beschikbaar.