Partnervermittlung Ukraine

In Nederland kunnen we nog wat leren van de Duitsers als het gaat om de juiste kandidaat selecteren. Regelmatig heb ik tijdens mijn spreekuur mannen en vrouwen op gesprek die zijn vastgelopen in hun relatie. De oorzaak is vaak dat een van de twee is uitgekeken op de ander. Uiteindelijk is er geen liefde of bedactivteit meer in de relatie. Dan is er de breuk of een van de twee gaat vreemd en de breuk komt dan vaak later. Dit is niet alleen in Nederland zo, maar ook in de landen om ons heen. Tijdens de studie naar de relatiebemiddeling in het algemeen kwam ik een bijzondere organisatie tegen. Deze firma heet Match4dating en wordt vooral gevonden door mensen die zoek op Partnervermittlung Ukraine. Het woord Partnervermittlung betekent in het Duits relatiebemiddeling. Hier zijn alleen welgestelde hetro mannen als klant gewenst, omdat dit bedrijf zich heeft gespecialiseerd in het zoeken van vrouwen in Oost-Europa. De vraag is of je dit in Nederland ook verkocht zou krijgen en of je bereidt moet zijn om voor iedereen te bemiddelen. De selectie van de vrouwen wordt in de eerste plaats uitgevoerd door vrouwen in het Oostblok zelf. Deze krijgen een profiel beschrijving van de harde en zachte criteria waar een potentiele vrouw aan moet voldoen. De vrouwen krijgen een videopresentatie van de mannelijke klant te zien en kunnen zelf afhaken op dit moment van de procedure.

De tweede selectieronde wordt door de mannelijke medewerkers van Partnervermittlung Heinrich zelf gedaan. Deze krijgen drie kandidaten te beoordelen om een presentatie van de dames op te zetten voor de klant in Duitsland. Het is geen  Nadat deze heeft bepaald met welke van de drie kandidaten hij een date zou willen hebben. Vervolgens wordt de kandidate ingevlogen in Duitsland om gedurende een weekend kennis te maken met de man in kwestie. Hierbij is het niet de bedoeling dat er al vleselijk contact is buiten het handjes schudden en een vriendschappelijk kusje op de wang. Na het weekend krijgt de man drie dagen de tijd om te overdenken of hij een tweede date zou willen. Dit geldt ook voor de kandidate. Zij kan niet tegen haar zin worden verplicht om met een man waarmee het niet klikt nogmaals af te spreken. 

Als het wel klikt, gaan de mensen kort met elkaar op vakantie waarbij ze de slaapkamer nog niet delen. Pas als de definitieve klik er is en Partnervermittlung Heinrich het bericht krijgt dat alles positief is (van beide kanten), worden vervolgstappen ondernomen. Deze bestaan uit het regelen van het papierwerk voor het vestigen in Duitsland. Voor de vrouwen is dit zeer belangrijk, want zij gaan in Duitsland wonen en geven vaak een baan op… En ze leefden nog lang en gelukkig (in de sprookjes).