Tantra massage voor vrouwen

Moderne zelfbewuste vrouwen weten wat ze willen en laten zich niet meer bespringen om na 2 minuten klaar te zijn met het liefdesspel. De partner die erop duikt, direct naar de schietstand gaat en vervolgens alle munitie heeft verschoten, wordt niet meer geaccepteerd. Vrouwen willen genieten en net zoals de man hoogtepunten beleven. Hierbij hebben vrouwen het geluk meer hoogtepunten te kunnen beleven op korte termijn. Wat is hiervoor nodig denk je nu? Een tantra massage kan uitkomst brengen. Een afspraak met een ervaren tantra masseur die open staat voor alles wat jou tot grote hoogte kan brengen. Vrouwen doen het liefst niet thuis en verkiezen vaak de comfortabele omgeving van een hotelkamer. Hierbij zijn zij weg van de dagelijkse sleur en geeft de gelegenheid om intens te geniet, zonder gestoord te worden door familiale of zakelijke beslommeringen. De moderne vrouw zoekt ‘ME-time’ waarbij ze volledig aan haar trekken komt. Zo kan de moderne vrouw zich opladen met nieuwe energie. Een standaard ontspanningsmassage is niet voldoende om alle energiekanalen weer openen te zetten. In Nederland en België zijn masseurs actief die ambulant werken. Zij zijn opgeleid volgens de richtlijnen van Xander Services. Xander heeft deze dienstverlening uitgebouwd na jaren te hebben gemasseerd in zijn eigen massagepraktijk.

De zelfstandige vrouw die een carrière ambieert boven een gezin heeft niet altijd zin in platte op en neer toestanden. Zij kan in elke stad een partner opduiken voor een eenmalige actie, maar daarbij is het niet gegarandeerd dat zij optimaal kan genieten. Daarom kiezen veel vrouwen voor een professional. Ook als het gaat om het begeleiden naar specifieke evenementen waar een partner gewenst is. Hiervoor heeft Xander Services de chaperon-service in het leven geroepen. Vrouwen kunnen zich laten begeleiden door intelligente mannen die meerdere talen spreken. Dit zijn vooral mannen met levenservaring (vanaf 40 jaar mogen zij instromen). Een jongeman van 25 jaar zal worden gezien als een ‘Toyboy’ en dat is wat een zakenvrouw niet wil. Dit is imago schadend terwijl een intelligente welverzorgde man een bevestiging kan zijn van het imago. Sommige vrouwen willen de gezelschapman meenemen om te zorgen dat er geen misverstanden ontstaan over een eventuele geaardheid. Kortom, Xander heeft voor elke dame wat wils.

Geen mannen… Het is een bewuste keuze van Xander om alleen vrouwen te verwennen en geen mannen. Het verwennen van vrouwen door mannen of vrouwen zorgt voor een duidelijke afbakening. Mannen zijn toch vaak op zoek naar platte buikactiviteiten. Terwijl de kunt van het sensueel masseren er op is gericht om hoogtepunten zo lang mogelijk uit te stellen. Dit zijn ook de vaardigheden die masseurs zelf perfect beheersen. Een massage is overigens naakt, tenzij een vrouwelijke klant liever heeft dat de masseur zijn slip aanhoudt.