Dienstverlening

Verzend uw pakketten met behulp van deze koerier in Den Bosch

Wanneer u regelmatig pakketten moet verzenden, wilt u hier het liefste een betrouwbare organisatie voor inschakelen. U geeft namelijk de controle uit handen aan een externe partij. Mocht er iets misgaan, wordt uw onderneming erop aangekeken. Kies daarom voor een koeriersbedrijf dat u vertrouwt. A. Kentie en Zoon is zo’n organisatie. Deze koerier is gevestigd in Den Bosch en is een expert in transport en logistiek, met spoedeisende zendingen als specialiteit. Of het nu om stedelijk, regionaal, landelijk of zelfs internationaal transport gaat; zij staan voor u klaar.

Geschikt voor elk type zending

Al sinds 1974 regelt dit vervoersbedrijf het transport voor diverse ondernemingen. Bij hen bent u aan het juiste adres voor kleine verzendingen als enveloppen of pakketten, maar ook grote verzendingen zoals pallets. Voor ieder logistiek probleem beschikken zij over de juiste oplossing. Zendingen van ieder formaat zijn mogelijk bij deze koerier in Den Bosch, flexibiliteit staat namelijk hoog in het vaandel. De service is erg betrouwbaar en snel. Indien u een transportopdracht indient bij dit vervoersbedrijf, zorgt één van de koeriers van hen ervoor dat de zending zeer spoedig op de juiste afleverlocatie wordt bezorgd.

Laat uw transportklus aan hen over

Heeft u een logistiek vraagstuk en bent u op zoek naar een ervaren transportspecialist? Dan staat deze koerier in Den Bosch graag voor u klaar. Is uw zending groter dan u aanvankelijk vermoedde? Ook dan is er niks aan de hand. A. Kentie en Zoon beschikt over een professionele transportservice voor hele grote en zware goederen. Deze transportservice biedt de mogelijkheid om pakketten te vervoeren tot wel 10.000 kilogram, zowel nationaal als internationaal! Heeft u interesse in de diensten van deze logistiekspecialist? Bezoek dan hun website en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen bij de transport van uw goederen. Dankzij hun ervaren chauffeurs bent u ervan verzekerd dat uw zending te allen tijde in goede handen is.

https://kentiekoeriers.nl/