Rechten

Vraag een schadevergoeding aan voor uw letselschade

Bakcreaties

Wist u dat u in veel gevallen een schadevergoeding kunt claimen wanneer u door toedoen van een ander letselschade heeft opgelopen? Het maakt hierbij niet uit of dit is gebeurd in een auto-ongeluk, op de werkvloer of ergens anders. Of u een schadevergoeding kunt eisen, hangt vooral af van het soort schade dat u geleden heeft en de belemmeringen die u erdoor ervaart. Deze en andere factoren bepalen ook de omvang van de schadevergoeding waar u recht op heeft. Om er zeker van te zijn dat u niet tekort gedaan wordt, kunt u het beste een onafhankelijk letselschadebureau zoals het Nederlands Letselschade Bureau inschakelen om de geleden schade op de verantwoordelijke partij te verhalen. De experts van dit bedrijf weten namelijk precies hoe ze het maximale uit uw claim kunnen halen en gaan niet zomaar akkoord met een standaard vergoeding. Ieder letsel is immers uniek.

Ontdek of u ook recht heeft op smartengeld

In sommige gevallen heeft u niet alleen recht op een schadevergoeding bij letselschade, maar ook op smartengeld. Dit is de wettelijke compensatie die u kunt krijgen voor het ongemak dat de letselschade heeft veroorzaakt. Hier heeft u bijvoorbeeld recht op wanneer u door het letsel voor bepaalde tijd uw hobby of werk niet uit kon voeren. Ook worden behandelingen die u voor het letsel bent ondergaan vaak onder de noemer smartengeld gecompenseerd. Wanneer u hier meer over wilt weten en benieuwd bent of u hier in uw situatie ook recht op heeft, neemt u het best even contact op met de experts van het Nederlands Letselschade Bureau.

Ontvang professionele hulp zonder zorgen over de kosten

Vaak hoeft u niet eens te betalen voor de hulp die u van Het Nederlands Letselschade Bureau ontvangt. De kosten hiervan verhalen ze namelijk ook op de verantwoordelijke partij. Zo haalt u het maximale uit de schadevergoeding voor uw letselschade zonder dat u zich druk hoeft te maken over de kosten van de hulp die u hierbij ontvangt.