Xander Services

Vlaamse vrouwen willen genieten en nemen geen genoegen meer met een snelle actie van de partner. Twee minuten plezier voor meneer en mevrouw moet op honger blijven zitten. Vergeet het heren, de Vlaamse vrouwen kiezen voor de nieuwe revelatie Xander Services. Dit is de tantra massage, waarbij de vrouw volledig kan genieten en nieuwe hoogte punten beleven . Het bijkomende voordeel is dat de vrouw in kwestie na de massage meer energie gaat krijgen. En niet onbelangrijk ze krijgt meer zelfvertrouwen en straalt weer als vanouds. Dus heren opgelet, verzorgt uw vrouw goed of ze gaat geld uitgeven bij Xander Services. De vrouwen die bij Xander Services aankloppen hoeven geen nieuwe bontjas of wat dan ook. Ze willen echte aandacht. Wanneer ze geen partner hebben om naar een evenement te gaan, dan kunnen ze bij Xander Services ook een chaperon inhuren. Dit zijn doorgaans ook opgeleide tantra masseurs die echt weten hoe een dame zich goed kan voelen. Daarbij zijn deze mannen dusdanig intelligent en onderhoudend dat de dame kwestie een hele leuke avond gaat beleven.

 

Meneer zit op café of restaurant en mevrouw moet thuis blijven? Het is niet meer nodig en als na een gezellige de dame ook nog een tantra massage wenst, dan is dit allemaal bespreekbaar bij Xander Services. Het leven zal na de tantra massage nooit meer zijn zoals ervoor. De massage bestaat uit het lang en zacht, anderen zeggen sensueel masseren van het hele lichaam. Als het een eerste keer is dat een vrouw deze massage ondergaat, dan gaat zij nieuwe ‘prikkelgebieden’ leren kennen. Uiteraard maken de masseurs gebruik van geurloze olie, zodat het contact optimaal is en alles vlotjes verloopt.

Sommige vrouwen krijgen een tantra massage aangeboden op een vrijgezellen avond. Om het echt goed te kunnen doen, moet de aankomende bruid 3 uren kunnen vrijmaken. Als dit niet lukt, dan is het zonde om een tantra massage te boeken. Ook op een ladies night gaat een tantra massage geen succes zijn, omdat je tijdens de massage volledig naakt bent. Daarbij moet je ook in de ‘roes’ komen. Het is juiste de intieme omgeving met een aangename temperatuur, relaxte muziek die ervoor zorgen dat jij je volledig kunt ontspannen. Je kunt wel een cadeaubon geven aan een vriendin waarvan je weet dat ze een tantra massage kan waarderen. Overigens zijn we bij Xander Services gericht op het laten genieten van de vrouw die we masseren. Hierbij laten we het hele spirituele verhaal achterwege. Dames komen om te genieten en in mindere mate om te praten.

Bij Xander Services zijn alleen vrouwen welkom als klant. Dit is niet discriminerend, maar met mannen hebben de masseurs het niet zo hoog op. In de praktijk willen mannen de mannen ‘recht naar de schietstand’ en dat niet de bedoeling van tantra. Het gaat om het losmaken van de energie waardoor je optimaal kunt genieten. Daarbij zijn de mannelijke masseurs van Xander Services alleen hetero en niet mannen gericht, waardoor zij niet optimaal kunnen geven. Voor mannen is er al genoeg in Vlaanderen. Het gaat er nu om dat ook de vrouwen aan hun trekken komen!