Zorg

Zelfstandig wonen in een particulier verpleeghuis

Bakcreaties

De overgang naar een particulier verpleeghuis kan nodig zijn als u niet meer zelfstandig kunt wonen. U kunt dan graag gebruikmaken van particuliere ouderenzorg, waarbij u profijt heeft van tal van prachtige voorzieningen. U kunt zelf bepalen hoe u uw dag indeelt en er wordt niet verwacht dat u een bepaald ritme of leefpatroon aanhoudt. U bepaalt dit dan ook volledig zelf. Dit is een groot voordeel, waardoor particuliere ouderenzorg u zeker zal bevallen. U kunt er zelf voor kiezen om gezamenlijk te eten met andere bewoners of liever gewoon in uw eigen appartement. Uw persoonlijke leefstijl kunt u zo lang als mogelijk behouden, wat de verhuizing naar een particulier verpleeghuis zeker vergemakkelijkt.

Gezelligheid in particuliere verpleeghuizen

Alle appartementen in het particulier verpleeghuis van Compartijn zijn dusdanig ingericht dat ze ruimte bieden voor het ontvangen van gasten. Uw familie en vrienden zijn hier dan ook zeker van harte welkom om u onbeperkt te bezoeken. De appartementen beschikken over een eigen gastenkamer, waardoor visite of kleinkinderen ook gemakkelijk kunnen blijven overnachten. Het is zelfs mogelijk om uw appartement helemaal naar eigen smaak in te richten, waardoor u zich hier nog sneller thuis zult voelen. U kunt bovendien rekenen op voldoende privacy, zodat u echt uw eigen plek heeft waar u zelf kunt doen wat u wilt.

Een particulier verpleeghuis als dit is kleinschalig en knus

Particuliere ouderenzorg maakt het mogelijk om diverse appartementen dusdanig kleinschalig aan te bieden, dat er een gemoedelijke sfeer ontstaat onder de bewoners. U kunt elkaar ontmoeten tijdens de dagbesteding en zo tijd onderling doorbrengen. Dit is bevorderlijk voor de sfeer en u voorkomt hiermee een gevoel van eenzaamheid. Uiteraard bent u altijd in de gelegenheid om uzelf weer in uw eigen appartement terug te trekken, als u behoefte heeft aan meer rust of tijd voor uzelf. Compartijn biedt binnen particuliere ouderenzorg een persoonlijke service en zorg, zodat u altijd kunt genieten van uitstekende begeleiding als u niet geheel zelfstandig meer kunt wonen.