Verbouwen

Alles wat u moet weten over het bedrijf Gira

De systemen en producten van Gira zijn te vinden in heel wat verschillende hoofdkwartieren en gebouwen, gaande van het hoofdkwartier van Hoechst en het Lufthansa Aviation Center tot scholen, standaard woongebouwen en kleuterscholen. Gira is dus een kwalitatief product dat door een groot aantal internationale spelers en particulieren vertrouwd wordt. 

Gira geschiedenis 

Gira is opgericht in 1905 en heeft sindsdien meer dan 1.200 vertegenwoordigers en medewerkers in 38 landen aangeworven om zo tot een van de toonaangevendste middelgrote elektrotechnische bedrijven in Duitsland te groeien.

Gira vervaardigt wandcontactdozen en schakelaars met een uitgebreid assortiment elektrotechnische installatiesystemen, onder meer voor deurintercoms, automatisering van licht, jaloezieën en verwarming en communicatietechniek.

Bij Gira electricals worden hoge eisen gesteld aan de ontwikkeling van nieuwe producten. De kwaliteitsproducten hebben vele prijzen gewonnen en hun lanceringen worden altijd met grote belangstelling van de markt ontvangen. Gira is dan ook een toonaangevend bedrijf dat vaak met baanbrekende en nieuwe producten op de markt die een grote impact hebben in hun niche. 

Smart producten van Gira 

Gira is een bedrijf dat bekend staat voor zijn flexibele oplossingen en toekomstgerichte techniek in combinatie met een hoogwaardige designkwaliteit. Hun ontwerpen omvatten tijdsafhankelijke temperatuurregeling, muziekdistributie in alle kamers, gemakkelijke deurcommunicatie, automatische lichtregeling en de integratie van beveiligingssystemen voor meer comfort en veiligheid.

Het hoofdkwartier van Gira is gevestigd in Radevormwald waar meer dan 1000 medewerkers samen stopcontacten, schakelaars en andere componenten ontwerpen en produceren. 

Gira als synoniem voor topkwaliteit

Voor architecten staan ​​de Gira-producten voor productkwaliteit, innovatie en een groot aantal prijswinnende designs. Zo worden Gira-producten herhaaldelijk bekroond met de red dot design award, IF product design award, Design Plus en Plus X Award. Het is dan ook geen geheim dat Gira een product is waar heel wat architecten bij zweren en dat de laatste jaren ook erg populair werd bij particulieren die een huis renoveren of verbouwen. 

Om die stempel van absolute topkwaliteit te kunnen behouden besloot Gira zijn producten enkel via professionals en vakmannen te verdelen. Op die manier kan Gira er zeker van zijn dat hun producten op een goede en professionele manier geïnstalleerd worden. 

Baanbrekend design van Gira 

Zoals hierboven reeds vermeld is Gira een innovatief bedrijf en wordt Gira gezien als een vernieuwer in hun niche. Hun baanbrekende systeemoplossingen worden vaak gezien als de nieuwe maatstaven en hun smart-home oplossingen worden nog steeds als grensverleggend gezien, zeker wanneer het aankomt op Gira smart home, veilige en gebruiksvriendelijke apparaten voor klimaatsystemen en jaloezieën, aansturing van verlichting, deurintercoms, veiligheid en multimediatechniek.

Daarnaast worden alle apparaten van Gira ontworpen en geproduceerd in Duitsland wat meteen synoniem staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Gira is ook een bedrijf dat inzit met ecologie en milieu. Zij ontworpen hun ontwikkelingsprocessen en producten op zo’n manier dat zij milieuvriendelijk en duurzaam zijn. 

Wereldwijde faam 

De kwaliteit van Gira wordt wereldwijd geprezen. Over de hele wereld worden de producten van Gira gebruikt om smart homes mee uit te dossen of om moderne woningen van prachtige schakelaars en dimmers te voorzien. 

Indien je op zoek bent naar domotica van hoge kwaliteit dan zit je goed bij Gira. 

Conclusie

Gira is een erg bekend Duits merk dat baanbrekende en nieuwe producten op de markt brengt – zowel voor gewone huizen als voor smart homes. Sinds de oprichting van Gira in 1905 groeide het bedrijf uit tot een van de meest bekende en gerenommeerde bedrijven in zijn categorie. 

Momenteel worden de producten van Gira gebruikt in een groot aantal hoofdkwartieren zoals dat van Lufthansa, maar ook bij particulieren thuis. Gira is altijd op zoek naar nieuwe manieren om het de consument zo makkelijk en veilig mogelijk te maken in huis – van een dimmer app tot een geïntegreerd deurbel systeem met camera.

https://www.gira-schakelmateriaal.com