Bakcreaties
Image default
Toerisme

Belgische kust vakantie

 

belgische kust vakantie

 

 

De beste stranden van België
Beste stranden van België

West-Europa onderscheidt zich niet door chique mogelijkheden voor een strandvakantie, dus België is eerder gezellige straten met fantastische huizen, aromatische koffie en heerlijke chocolade. Maar de Noordzee geeft het land zijn eigen charme en een paar warme maanden van het jaar om te zeilen. Er zijn maar weinig stranden in het land, maar ze zijn allemaal netjes, schoon en goed uitgerust, met een Europees niveau van service en comfort. Welk deel van België u voor uw vakantie kiest, wordt gesuggereerd door onze beoordeling van de beste stranden van het land.

Gelegen in het noordwestelijke deel van België en is het belangrijkste strand in de badplaats Blankenberg. Dit is een van de leukste en levendigste stranden van België, waar elke bezoeker iets naar zijn zin zal vinden. Je kunt het bereiken met de auto, bus of strandtram die langs de hele kust rijdt.
Meer details

Gelegen aan de westkust van België in de buurt van de gelijknamige stad en is een van de beste stranden van het land. Een rit naar Oostende vanuit Brussel met de auto, bus of trein duurt niet langer dan een uur, u kunt ook gebruik maken van de Seaside Tram-dienst, die langs de kust loopt van De Panne tot Knokke-Heist.

Gelegen in het zuidwesten van België nabij de Franse grens en wordt beschouwd als een van de meest populaire resorts in het land. Een strandtram rijdt vanaf De Panne langs de hele kust tot aan Knokke-Heist aan de grens met Nederland.

Gelegen aan de noordwestkust van België, vlakbij de grens met Nederland. Dit is het grootste en meest trendy resort van het land, dat is ontstaan ​​door de fusie van vijf lokale dorpen. Je kunt er komen met de auto, trein of strandtram (Knokke-Heist is de laatste halte van de route vanaf de Franse grens).

Gelegen aan de westkust van België en is het meest comfortabele en groenste resort van het land. Het is bereikbaar met de auto, trein of strandtram, die langs de hele kustlijn loopt van de Franse tot de Nederlandse grens. 

 

 

 

 

belgische kust vakantie

 

https://www.dergatsjev.be/2020/07/blankenberge-zeedijk-strand.html