Bakcreaties
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van visgraat laminaat

Een echte houten vloer met een visgraatpatroon is prachtig. Helaas is een echte houten vloer erg duur en vraagt ​​veel onderhoud. Het visgraat laminaat heeft verschillende voordelen ten opzichte van hout. Ten eerste is het minder duur en betaalbaar. Visgraat laminaat is een stuk goedkoper dan een echte houten vloer. U betaalt aanzienlijk minder voor bijna hetzelfde resultaat. Voor elk budget is een luxe vloer mogelijk. Afium heeft vloeren met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door de lage kosten van visgraat laminaat kunt u het door het hele huis leggen. In de woonkamer, slaapkamer en hal loopt de vloer netjes door.

Een onderhoudsvriendelijke vloer

Met visgraat laminaat heeft u een onderhoudsvriendelijke vloer. Laminaat is gemakkelijk schoon te houden. Het enige wat je hoeft te doen is online visgraat laminaat bestellen en kopen voor in huis. De vloer heeft geen verdere behandelingen nodig, wat wel het geval is bij een houten vloer. Als je de vloer goed onderhoudt, heb je er jarenlang plezier van. Hoe dikker het laminaat, hoe steviger het is. Dikker laminaat heeft dus een langere levensduur.

Goede weerstand tegen vocht

Visgraat laminaat is zeer goed bestand tegen vocht én verkleuring. U kunt de vloer gewoon dweilen, hier heeft u geen omkijken naar. Zorg ervoor dat je dit niet te vaak doet en niet te veel water gebruikt. Laminaat kan beter tegen vocht dan echt hout, maar laminaat is ook gevoelig voor water. Zolang je hier zorgvuldig mee omgaat, is er niets aan de hand. Ook zullen er geen verkleuringen optreden. De visgraatvloer blijft gewoon in originele staat, ook als de zon er de hele dag op schijnt.

Visgraat laminaat heeft de uitstraling van hout en is in verschillende kleuren

Het uiterlijk van laminaat is de afgelopen jaren sterk verbeterd. Het is bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De uitstraling van het laminaat kan de sfeer van een woning bepalen. Waar hou je van? naturel eiken, licht eiken, naturel eiken of donker gerookt? Bekijk online de mogelijkheden en vind de perfecte vloer voor jouw woning. Ook visgraat laminaat is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Bekijk de verschillende mogelijkheden en ontdek welke kleur jou het meeste aanspreekt. Zo zorgt het donker gerookte visgraat laminaat voor een authentieke sfeer. Eiken Original heeft ook een lichte, natuurlijke kleur en laat een ruimte groter lijken. Eiken Lichtbruin daarentegen zorgt voor warmte en koelte in huis. Elk interieur vraagt ​​om een ​​andere kleurtint.