Bakcreaties
Image default
Woning en Tuin

Een hovenier uit Veenendaal inschakelen om onze tuin te designen

Samen met mijn partner waren we op zoek naar een goede hovenier in de omgeving van Veenendaal. We waren net verhuisd naar ons nieuwe rijtjeshuis om daar wat groter en ruimer te kunnen leven. Bovendien miste we in ons vorige appartement een tuin waar we lekker in konden werken en relaxen. Nu hebben we dus een huis gekocht, maar is de tuin van het huis een beetje verwaarloost. Daarom gingen we op zoek naar een hovenier die onze tuin kon opknappen.

Een hovenier die kan designen en uitvoeren in de omgeving van Veenendaal

Het liefst wilden we graag een hovenier in de omgeving van Veenendaal vinden die en voor ons een nieuwe tuin kon designen en daarbij het ook nog eens kon uitvoeren. Dit bleek nog een lastige klus te zijn, want de meeste hoveniers voeren alleen bepaalde taken uit in tuinen. Ze designen op zich niet een gehele tuin. Maar wij waren ervan overtuigd dat er vast een bedrijf was waar dit wel mogelijk was en uiteindelijk hadden we deze ook gevonden. Bij Hoveniersbedrijf van de Kraats deden ze aan designen met de klanten en daarna de uitvoeren, precies wat we zochten. Dus we hebben meteen contact gezocht met deze hovenier.

Blij met het eindresultaat

We kregen snel contact met de hovenier en konden daarna meteen langskomen op kantoor om alles te bespreken. Voordat we het gesprek ingingen hadden we een aantal foto’s van de tuin meegenomen en de afmetingen. Hier had de hovenier veel aan en kon ons goed begeleiden in het design. Toen we uiteindelijk klaar waren, hebben we een afspraak gemaakt voor de uitvoering. We hadden de dag van de verbouwing geluk met het weer, want het was heerlijk zonnig maar niet te warm. Daarbij heeft de hovenier samen met zijn team hard gewerkt om de nieuwe tuin af te maken en dat was gelukt. Nu zitten we daar heerlijk te genieten van het zonnige weer in onze luie stoel.

 

Meer weten over de producten en diensten die deze hovenier aanbiedt? Bekijk dan de website van hen via www.hoveniersbedrijfvdkraats.nl.