Bakcreaties
Image default
Management

Uconn msbapm

MSBAPM Toelatingsoverzicht

studenten in de klas

Bedankt voor uw interesse in de Masters of Science in Business Analytics and Project Management (MS BAPM) programma aan de Universiteit van Connecticut. De MS BAPM faculteit en medewerkers zijn toegewijd aan het verstrekken van onze studenten met een onderwijs en student ervaring die boven alle anderen staat met spannende en relevante curriculum inhoud en ervaringen die hen in staat stellen om zich te onderscheiden. We kijken ernaar uit om meer te leren over onze kandidaten door middel van onze holistische aanvraag beoordelingsproces.

 

Om u aan te melden, gaat u verder naar onze online sollicitatieprocedure. Als u vragen hebt over de sollicitatieprocedure, kunt u ons bellen op + 1 (860) 728-2451 of een e-mail sturen naar msbapm@business.uconn.edu.

 

Als je eenmaal bent begonnen met de sollicitatieprocedure, stel dan je spam blockers in zodat ze e-mails van @uconn.edu accepteren.

 

Toelating 2021

 

De GRE is online beschikbaar voor bepaalde landen: ETS site voor bijwerken van tests

De GMAT zal medio april online beschikbaar zijn: GMAC site update 

UConn accepteert nu Duolingo voor Engelse taalvaardigheidstest

De TOEFL is nu online beschikbaar, bezoek de ETS site of neem contact op met TOEFLnews@ets.org

Als je niet in staat bent om een van deze vereisten online in te vullen, neem dan contact op met msbapm@uconn.edu om de mogelijkheden te bespreken.

 

Materialen voor het indienen van aanvragen

 

Bekijk de toelatingsvoorwaarden voordat u met uw aanvraag begint.

 

Online aanvraag (75 euro)

Onofficiële en Officiële Transcripties

GMAT/GRE Scores

TOEFL/IELTS Score (alleen internationale aanvragers)

Professioneel Hervat

Korte biografische schets (Essay)

Deadlines

 

Het MS BAPM programma laat studenten toe in de herfst, lente en zomer. We streven ernaar om zo snel mogelijk een beslissing te nemen over de toelating van een volledige aanvraag na elke deadline. Toepassing deadlines zijn beschikbaar op de Graduate School of Business website. Studenten die een visum nodig hebben, kunnen zich aanmelden voor de herfst- en voorjaarssemesters. Het visumaanvraagproces duurt ongeveer 3 maanden vanaf het moment van formele toelating, dus plan dienovereenkomstig.

 

Transcripties

 

Inofficiële transcripties voor de toepassing: Om uw aanvraag in te dienen, zijn inofficiële transcripties vereist. Zorg ervoor dat u inofficiële afschriften meestuurt van alle instellingen voor hoger onderwijs die u hebt bezocht, ongeacht of u een graad hebt behaald. Als u aan een internationale instelling hebt gestudeerd, moet u de afschriften en diploma’s in zowel het Engels als de moedertaal van de universiteit bijvoegen.

 

Officiële transcripties om in te stromen: Na aanvaarding van een toelatingsaanbod zijn officiële transcripties vereist om als student te kunnen inburgeren. Onofficiële afschriften worden op dit moment niet geaccepteerd. Houd er rekening mee dat het bij sommige instellingen een maand of langer kan duren om deze documenten naar ons te sturen.

 

Als u aan een internationale universiteit hebt gestudeerd en slechts één set originele documenten hebt, kunt u deze naar ons opsturen samen met een voorblad.pdf. Je kunt de documenten ophalen op de Storrs campus wanneer je aankomt, of de Graduate School kan de originele document(en) per post naar je opsturen. Houd er rekening mee dat ze worden gepost zonder tracking terug naar jou.

 

Raadpleeg de UConn Graduate School’s Transcripts sectie van de Toelatingsvoorwaarden pagina voor meer informatie.

 

Beslissingen

 

Wanneer je toelatingsbeslissing beschikbaar is, ontvang je een e-mail met als onderwerp “Application Status Update”. Je moet inloggen op je aanvraag om je besluit te bekijken. Zodra u uw beslissing hebt bekeken, ontvangt u, als u bent toegelaten, een e-mail met een link om uw acceptatie te voltooien. Zodra u het aanbod van de toelating accepteert, moet u binnen 2 weken een aanbetaling van $500 betalen.

 

Aanvullende bronnen

 

Internationale studenten:

 

Bezoek de website van International Students Services (ISSS) en neem contact op met een specialist met eventuele vragen die je hebt over de visumaanvraagprocedure.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/