Bakcreaties
Image default
Banen en opleidingen

Planner kinderopvang

Planner kinderopvang

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een nieuwe aansporing voor 24 uur per week? en houd je van plannen en catalogiseren? lees dan snel overigens!

Wat ga je doen?

Als planner ben je aansprakelijk voor de kind- en personeelsplanning voor de locatie in leiden.

Om te komen tot een goede kindplanning zorg jij ervoor dat je een goede duel beschaven tussen het eis tot plaatsing van een kind met de locatie en de pedagogisch medewerkers.

Je plant daarnaast werkroosters voor de flexibele pedagogisch medewerkers en hebt hierbij oog voor zowel het gewichtigheid van de sociale groep als de medewerker.

Jij hebt een actieve rol in het aanprijzen van de managers, medewerkers en ouders om te komen tot een optimale planning. In deze functie is echt geen dag hetzelfde.

Functie-eisen wie ben jij?

Je bent vacant voor 24 uur per week ; je hebt relevante ervaring ; je bent in staat om met behulp van een digitaal plansysteem de meest optimale wedstijd te verwezenlijken tussen een ouder, locatie en medewerker. Je beweegt je makkelijk door de anatomie en verscheidene afdelingen en weet je verwittiging snel inherent te maken. Je bent stressbestendig, hulpvaardig en hebt een goed analytisch vermogen. Je beschikt over prima verbale en sociale vaardigheden en hebt het tegoed om belangenverschillen te overbruggen. Bedrijfsprofiel naast een gexebigend wedde krijg je een reisvergoeding van 0. 19€ per km.

Een vast contactpersoon die fungeert als stok achter de deur.

Niet eenzaam een mooie uitdagende baan maar ook een leuk team waar je mee samenwerkt.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/medewerker-kinderopvang.html