Bakcreaties
Image default
Aanbiedingen

iPhone 11 scherm reparatie

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR die in 2019 op de markt verscheen. Deze iPhone heeft net als de iPhone XR een scherm van maar liefst 6,1 inch en is verkrijgbaar in allerlei kleuren. Het LCD‑display met Multi‑Touch en IPS‑technologie zorgt ervoor dat je natuurgetrouwe en haarscherpe afbeeldingen op je scherm ziet, en omdat de hele telefoon in versterkt glas is uitgevoerd is hij ook volledig waterdicht. En dat is reuze handig, want als je deze iPhone per ongeluk in het water laat vallen blijft hij het gewoon doen. Maar als de telefoon nu niet in het zwembad valt maar op de harde tegels ernaast heb waarschijnlijk een iPhone 11 scherm reparatie nodig.

 

Redenen voor een iPhone 11 scherm reparatie

Onze smartphones zijn tegenwoordig uitgerust met een groot scherm wat het maken en bekijken van foto’s filmpjes, en je social media een stuk makkelijker maakt. Maar ondanks dat Apple voor de iPhone 11 versterkt glas gebruikt kan het scherm breken of barsten wanneer de telefoon op de grond valt. En dat is natuurlijk zonde van het prachtige uiterlijk van de telefoon. Omdat vaak alleen de buitenkant beschadigd raakt en de hardware het gewoon blijft doen, zien veel mensen geen reden om hun iPhone te laten repareren. Maar er zijn genoeg redenen waarom het verstandig is een iPhone met een gebarsten scherm zo snel mogelijk te repareren. Allereerst vermindert de leesbaarheid van wat er op je scherm staat en het kan pijnlijk zijn voor je vingers tijdens het swipen. En een iPhone 11 met een gebarsten scherm is ook niet langer stof- en waterdicht. 

 

iPhone 11 scherm reparatie, snel en betaalbaar

Omdat je een iPhone overal met je mee naartoe neemt, is de kans ook groot dat hij een beschadiging oploopt. De iPhone 11 kan net als alle andere smartphones stuk gaan of beschadigd raken als je hem uit je handen laat vallen. En als je onverhoopt een keer je iPhone uit je handen hebt laten vallen en met een gebarsten scherm zit, zou het fijn zijn als dit probleem zo snel en betaalbaar mogelijk kan worden opgelost. Het GSM Reparatie Centrum zorgt voor een snelle en betaalbare iPhone 11 scherm reparatie. Bovendien is een iPhone 11 scherm reparatie ook niet zo duur als je misschien zou denken, omdat het geen OLED scherm maar een LCD scherm heeft wat goedkoper is om te vervangen. Dus als je een scherm reparatie nodig hebt is dit het juiste adres, want je iPhone is binnen 20 minuten voorzien van een nieuw scherm waar je ook nog eens 12 maanden garantie op hebt.