Bakcreaties
Image default
Dienstverlening

Mediator Ede

Mediator Ede

Mijn vrouw en ik zijn twee jaar terug naar een mediator in Ede gegaan om onze scheiding te regelen. Een paar weken daarvoor hebben wij samen besloten dat we uit elkaar gegroeid waren en dat we niet meer samen wilden blijven. Dit was natuurlijk geen leuke beslissing om te maken, maar wel de juiste. Wij hebben samen 3 volwassen kinderen en hebben een heel gelukkig huwelijk gehad, maar nu willen we andere dingen. Mijn vrouw wil bijvoorbeeld wat meer gaan reizen, omdat we dat toen de kinderen klein waren eigenlijk niet deden. Ik wil daarentegen juist wat meer thuis blijven en ik wil nog blijven werken. Om deze reden zijn wij uit elkaar gegaan, niet omdat we niet meer van elkaar houden, maar omdat we andere dingen willen in het leven.

Snel geholpen

Onze kinderen hebben ons een beetje geholpen met wat we nu moesten doen en zijn op internet gaan kijken en toen zijn ze deze mediator in Ede tegengekomen: Circles Mediation. We hebben haar gebeld om een afspraak te maken en dat kon gelijk dezelfde week nog. Wij zijn daar heen gegaan en na het gratis kennismakingsgesprek zijn we eigenlijk gelijk begonnen met de mediation. Wij hebben ook gelijk gezegd dat het geen lang traject ging worden, omdat we echt als vrienden uit elkaar gaan en het over bijna alles eens zijn. Onze mediation verliep heel soepel en wij hebben goede afspraken gemaakt en deze heeft de mediator allemaal in het convenant gezet.

Circles Mediation

Onze scheiding was misschien niet zo ingewikkeld, maar er werd tijd voor ons genomen en goed naar ons geluisterd. Mijn vrouw en ik zijn het er beiden over eens dat onze mediator ons erg goed heeft geholpen en erg vriendelijk was. Dus als je nog op zoek bent naar een mediator in Ede, overweeg dan Circles Mediation!

https://www.circles-mediation.nl/