Bakcreaties
Image default
Winkelen

Online vlees bestellen

Of je vlees nu gebruikt in je gerechten, op je brood, als smaakversterker of als tussendoortje, je kunt er zeker van genieten! Je kunt je vlees in de supermarkt kopen, maar wist je dat je dit ook online kunt bestellen? Zo wordt het aan huis geleverd en krijg je echt kwaliteit voor je geld! Zeker als je dit bij een online slager doet.

De wereld van vlees, welke soorten bestaan er?

Er bestaat rood- en wit vlees. Bij rood vlees kun je denken aan rund, varken, kalf, geiten, schapen of paarden. Wit vlees kun je daarentegen denken aan kip, andere gevogelte en konijn. Naast deze ‘basissoorten’ vlees bestaat er ook mager of gemengd vlees bijvoorbeeld. Er is dus veel keuze.

Vlees en je gezondheid

Vlees is een hele grote bron van eiwitten. Kippenvlees wordt voornamelijk veel gegeten en is erg gezond, mede door de eiwitten! Eiwitten zijn als het ware de bouwstenen van je spieren, daarom zie je dat sporters vaak ook veel kip eten. Daarnaast is onbewerkt vlees ook goed voor je. Te veel vlees moet je natuurlijk ook niet eten, het moet allemaal in balans zijn, maar als je vlees online gaat bestellen bij de slager ben je er zeker van dat je gezond vlees geleverd krijgt. Onbewerkt vlees past tenslotte in een gezond eetpatroon en zo krijg je zeker je eiwitten en vitamines binnen!

Vlees bestellen

Het is een kleine moeite, maar het heeft een groot effect. Vlees bestellen. Je hoeft niet meer in de rij van de supermarkt te staan of te balen als het gehakt op is. Door online vlees te bestellen krijg je wekelijks vers vlees binnen en proef je echt de kwaliteit naar boven komen. Denk aan het meest lekkere en verse rundvlees, tot aan ambachtelijke worsten en ontzettend goede stukken vlees dat is geïmporteerd vanuit de hele wereld! Van welke smaak je ook houdt, er is genoeg om uit te kiezen. Zo kun je vlees bestellen voor bij de borrel, de barbecue, voor in de soep of zelfs een complete gourmetschotel. Je kunt het je zo gek niet bedenken en het is er. Voor welk stukje ambachtelijk vlees kies jij de volgende keer?

https://www.deslagerthuis.nl/