Bakcreaties
Image default
Woningen

Ramen offerte

 

Panelen voor Apple Park zijn een nieuw woord in beglazing.

De toekomst is aangebroken! Kijk naar het Steve Jobs-project
Om de triomf van het menselijk denken en de technologie te zien, hebben we geen tijdmachine nodig, Apple Park bevindt zich in Cupertino, 75 kilometer van San Francisco

 

Apple Park, het nieuwste project van Steve Jobs, moet dit jaar worden voltooid. Voor de implementatie maakte de Duitse firma Sedak, een jarenlange partner van Apple, gigantische panelen van gehard gelaagd gelaagd glas van 14,3 bij 3,2 meter.

 

De afmeting van de panelen voor de binnencontour is 11 bij 3,2 meter
De gehele gevel van het gebouw wordt beglaasd met Sedakpanelen

 

De panelen worden geproduceerd op unieke apparatuur met behulp van een speciale technologie: twee glaslagen worden gelamineerd, verwarmd tot 600 ° C, gevormd en gekoeld. Hierdoor is een hoge bestendigheid tegen uitwendige beschadigingen en de hoogste transparantie van de coating mogelijk. Hij kan een gewicht tot 8 ton weerstaan!

 

Sedak-panelen worden grondig getest
Voor dit project hebben specialisten 3000 panelen geproduceerd

 

Het hoofdkantoor van Apple wordt een lichtend voorbeeld van schone technologie, zonne-energie en milieuvriendelijkheid. Het gebouw wordt omgeven door een park, op het grondgebied waarvan meer dan 6.000 bomen zullen worden geplant, en de levering van werknemers op de werkplek zal gebeuren met speciale voertuigen op biobrandstof.

 

Uitzicht op Apple Park
Voor dit project hebben specialisten 3000 panelen geproduceerd

 

Wat vind je hiervan?

Ramen offerte

Kosten Aluminium Kozijn

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0107-aluminium-deuren-plaatsen.html