Bakcreaties
Image default
Gezondheid

Snurkbeugel kopen? 5 tips

Snurken is een vervelend en hardnekkig probleem. Het vinden van het blijvend werkzame oplossing is vaak erg lastig. Onderzoek heeft uitgewezen dat de snurkbeugel een zeer effectief middel tegen snurken is. Wil jij ook graag een snurkbeugel kopen? Wij geven je 5 tips waar je op moet letten tijdens de aanschaf ervan.

Waarom een snurkbeugel kopen?

Een snurkbeugel is een anti snurkmiddel dat door KNO-artsen als voorkeursmiddel wordt aangeraden. Waarom? Dit komt doordat de snurkbeugel snurken bij de oorsprong aanpakt.

Snurken wordt in de meeste gevallen veroorzaakt doordat de onderkaak inzakt en zo de luchtweg blokkeert, samen met het zachte gehemelte en de huig. Het inzakken van de onderkaak kan erfelijk zijn, maar ook veroorzaakt worden door ouderdom, oververmoeidheid of het gebruik van verdovende middelen (alcohol of slaap- of kalmerende middelen).

De snurkbeugel dient ’s nachts gedragen te worden. De beugel zorgt ervoor dat de onderkaak lichtjes naar voren blijft staan, waardoor een blokkade van de keelholte voorkomen wordt. Zo krijgt snurkgedrag geen kans.

Het National Center for Biotechnology Information (NCBI) heeft de werking van de snurkbeugel wetenschappelijk onderzoek. Het onderzoek heeft aangetoond dat een snurkbeugel (ook wel Mandibulair Repositie Apparaat of MRA genoemd) in 90% van de gevallen een effectieve oplossing tegen snurken is.

Snurkbeugel kopen: 5 tips

Wil jij graag een snurkbeugel kopen? Lees hieronder dan snel 5 tips waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een snurkbeugel:

1. Aanpasbaar

Zorg ervoor dat je kiest voor een aanpasbare beugel die perfect aansluit op je gebit.

2. Prijs

Je kunt een beugel bij de tandarts laten aanmeten, maar dit is zeer prijzig. Kies liever voor een online aanbieder.

3. Keurmerk

Let er hierbij op dat de webshop aangesloten is bij een betrouwbaar keurmerk.

4. Proefperiode

Sommige webshops geven je een proefperiode (niet goed, geld terug garantie) waardoor je kunt kijken of de snurkbeugel voor jou effectief is.

5. Ervaringen

Ga na of er betrouwbare positieve ervaringen van klanten te vinden zijn, vaak via het keurmerk. Als er slechts een handjevol recensies op de website staan, is dit geen goed teken.

Een webshop die aan alle bovenstaande eisen voldoet, is Mr. Anti Snurk

  1. De beugel kun je zelf eenvoudig aanpassen aan je gebit
  2. Mr. Anti Snurk kost slechts €27,95.
  3. De webshop is aangesloten bij Webwinkelkeur.
  4. Mr. Anti Snurk geeft je een proefperiode van 7 dagen. Mocht de beugel toch niet werken, krijg je zonder gezeur je geld terug.
  5. Op de website kun je duizenden positieve reviews lezen, die door klanten zijn achtergelaten op de website van Webwinkelkeur.