Bakcreaties
Image default
Aanbiedingen

Voorspellingen voor jouw sterrenbeeld komende maand

Beste Leeuw, deze maand brengt dieper vertrouwen en intimiteit in je hechte relaties. Maar eerst zal je even stil moeten staan bij of mediteren op waar je verlatingsangst en afwijzingsproblemen vandaan komen. Wanneer je merkt dat je defensief of lichtgeraakt reageert, neem dan even een stapje terug om te kijken waar je reactie vandaan komt. Visualiseer dat je ego wegsmelt terwijl het voelt mededogen en liefde wordt vastgehouden door je hart. Zelfs langdurige kwesties uit je jeugd kunnen helen. Wanneer je bewustzijn ontwikkeld over oude patronen en deze overwint, kun je ook op financieel gebied meer openstaan voor overvloed!

 

 

Horoscoop Maagd, Venus de planeet van liefde en harmonie, zegent en verzacht je geest deze maand. Focus je gedachten op dankbaarheid en mededogen. Door dit te beoefenen zul je er steeds beter in worden. In je contact met je familie krijg je veel kansen voor spirituele groei! Dit kan door zowel positieve als negatieve ervaringen komen. Je geduld en vriendelijkheid worden zwaar op de proef gesteld. Normaal gesproken spreek je je negatieve gedachte niet zo snel uit, maar nu wordt het moeilijk de verleiding te weerstaan. In deze periode is het erg belangrijk om extra lief voor jezelf te zijn. Constante zelfkritiek is niet hetzelfde als zelfverbetering! Accepteer jezelf, in plaats van al je tekortkomingen continu te analyseren. Dit is het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven!

 

Beste Weegschaal, mediteer op je schoonheid, zowel van binnen als van buiten. Je kunt erg kritisch op jezelf zijn wat je lichaam en uiterlijk betreft. Probeer eens liefdevolle woorden tegen je lichaam te praten. Dit kan je ook helpen om vreetbuien te voorkomen. Met de feestdagen voor de deur, is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Laat jezelf niet gaan in de naam van plezier en gezelligheid, in de verwachting dat je in januari weer discipline en ontberingen kunt beoefenen. Ook is het belangrijk om stil te staan bij aangeboren vriendelijkheid. Zelfliefde helpt je namelijk ook om anderen te vergeven voor hun problemen. Hiernaast dat je deze maand veel financiële overvloed te wachten!

 

Beste Schorpioen, Venus, de planeet van de liefde, keert terug in je teken na retrograde te zijn geweest! Je zult vernieuwd vertrouwen hebben in relaties, financiën en je eigen creativiteit. Mediteer op wat een goede vriend je bent. Besef je wel hoe waardevol je bent voor anderen? Maar soms, wanneer connecties verdiepen, kun je het proces verstoren door ruzie te zoeken. Observeer jezelf wanneer je rusteloos of geïrriteerd raakt. Haal diep adem en geef aan je geliefde toe dat ook jij kwetsbaar bent. Je zult versteld staan van de heling die dan plaatsvindt tussen jullie beiden, en vooral in jezelf!

 

Lees ook je horoscoop vandaag of een andere horoscoop. Lees meer over je sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl/sterrenbeeld