Bakcreaties
Image default
Internet marketing

10 keys van het promoten van een Instagram-account bij een SMM-specialist

best seller marketing

Dit artikel bevat informatie over Instagram zelf, waarom je het moet gebruiken (dat wil zeggen stereotypen dat mensen er alleen maar plezier hebben), manieren om reclame te maken (wit, grijs en zelfs zwart). En natuurlijk advies over hoe je de promotie van je merk (bedrijf, diensten of jezelf) op Instagram organiseert.

BEDRIJFSBEVORDERING IN INSTAGRAM

De theorie zal zijn, maar later (en helemaal niet saai, maak je geen zorgen). Voor nu, geloof ons maar: Instagram is een geweldige plek om uw merk te promoten. Laten we het nu hebben over manieren om reclame te maken op Instagram, zowel gratis als betaald. Bovendien zowel handmatig als via services.

Berichten van opinieleiders

Ik vertelde wat het is in mijn artikel over native advertising. Kortom, u betaalt mensen met gepromote accounts om uw product of dienst aan te bevelen aan hun abonnees.

 Advertenties kopen in andere publieken / groepen

Dit is waarschijnlijk een van de meest populaire manieren om reclame te maken op Instagram na massaal volgen (meer hierover hieronder) en adverteren. Het ziet er zo uit. U plaatst een advertentie in een groot publiek met een link naar uw account, uiteraard nadat u vooraf met deze pagina heeft ingestemd.

In feite zou ik een dergelijke promotie alleen aanbevelen voor die bedrijven met een vrij brede doelgroep en tegelijkertijd doet de geografische locatie van de kopers er niet toe. En van diensten kan ik GetBlogger aanbevelen (“INSCALE20” -20% voor alles). Het is de grootste beurs voor het kopen van posten in buitenlandse gemeenschappen / groepen. En de meest bewezen.

Gerichte reclame

Omdat Instagram Facebook is, aangezien dit één bedrijf is, zoals we eerder hebben geleerd, wordt de instelling gedaan in een enkel advertentieaccount. Bovendien gebeurt de instelling één op één alsof u een advertentie voor Facebook opzet. Het verschil, zou je kunnen zeggen, zit hem in het feit dat je het vakje “Show on Instagram” moet aanvinken.

Leven hack. Als u gerichte advertenties gaat opzetten, raad ik u aan dit te doen via de Getuniq-service. Moderatie is sneller en een goede bonus bij het aanvullen van uw advertentiebudget.

Wedstrijden, weggeefacties

Een vrij eenvoudige en effectieve manier om snel abonnees te krijgen, is door ze een soort prijs aan te bieden voor bepaalde acties. Plaats opnieuw, tag je vrienden en meer. Trouwens. Nu is het niet nodig om handmatig te controleren of aan alle voorwaarden van de wedstrijd is voldaan, en ook om de winnaar te kiezen. Instaways service doet alles voor je (een gift van ons -20% voor alles).

Wederzijdse PR (sfs)

Eigenlijk is het wederzijdse PR, het is wederzijdse PR. U promoot mensen, in ruil daarvoor promoten zij u gratis. Trouwens. Als je hoogwaardig bedrog van reacties met live accounts nodig hebt, dan raad ik de GetComment-service aan.

 Flitsmeutes

Moeten Instagram-gebruikers plezier hebben? Dus een speciale functie is uitgevonden: flitsmeutes. Wat is het punt? U plaatst een foto op uw site volgens bepaalde criteria en geeft een speciale hashtag aan of geeft aan wie het allemaal begonnen is.

Massa-actie

Een kleine uitweiding. Alles wat met de massa te maken heeft (volgen / leuk vinden / reageren) ziet eruit als een automatische wachtrij. Zeker als de dienst het doet, de klok rond en zeven dagen per week.

Massa volgende

Wat mij persoonlijk betreft, ik geloof dat dit de meest goedkope en effectieve manier is om reclame te maken op Instagram (en al het volgende is opgenomen in deze lijst). Hoewel hij een jaar geleden tientallen keren sterkere resultaten gaf dan nu, is deze methode toch nodig.

Wat is het punt? Kortom, met een speciaal programma / dienst, of zelfs handmatig, abonneert u zich op mensen volgens de criteria die u nodig heeft. Mensen zien uw activiteit en als reactie op deze acties komen deze mensen naar uw pagina kijken en als ze geïnteresseerd zijn in uw product / dienst / merk / persoonlijkheid, abonneren ze zich op u. Dit is promotie door massa-volgende (of MF).

Het belangrijkste voordeel van deze aanpak is een voorbeeld. Een kennis van mij, die zich bezighoudt met de reparatie van mobiele telefoons, besloot zijn diensten te promoten door handmatige massale volgers. Hiervoor heb ik een speciaal man geplant die zich volgens bepaalde criteria op mensen heeft geabonneerd. Letterlijk 2 maanden later kreeg hij al een maand van tevoren bestellingen en opent hij al een derde verkooppunt. Ongeveer 60% van de nieuwe klanten kwam van Instagram. Maar nogmaals, dit is meer onzin dan populaire praktijk.

Massliking

In wezen hetzelfde als massa volgen. Het belangrijkste verschil is dat je in plaats van een handtekening meerdere foto’s van mensen op een rij leuk vindt. Dienovereenkomstig zijn mensen geïnteresseerd in zo’n actieve “passant” en gaan ze naar het profiel. De voor- en nadelen zijn hetzelfde als bij massa volgen.

De universele combinatie van ML en MF is 2 + 1 per persoon (2 likes en één abonnement). Als maximale dekking nodig is, dan een aparte MF en een aparte ML (dat wil zeggen, deze acties moeten afzonderlijk en voor verschillende mensen worden uitgevoerd).

Massale opmerkingen

De service zal opmerkingen voor u achterlaten, en in grote hoeveelheden. Alleen voor een dergelijke activiteit is er een groot risico op werkloosheid (geblokkeerd), en deze methode is niet geschikt voor een serieus bedrijf. En als u uw activiteit een beetje wilt verhogen en in andere profielen wilt verschijnen, dan alstublieft, maar overdrijf het niet.

Massaal kijken

Met de stijgende populariteit van Instagram-verhalen, neemt ook de populariteit van massaal kijken toe. Andere mensen zullen zien dat je hun verhalen hebt bekeken en iemand zal geïnteresseerd zijn in je profiel, vooral als je regelmatig in de kijkerlijsten verschijnt.

Massacitaten

De nieuwste manier van massa-actie. Je hebt waarschijnlijk gemerkt dat wanneer je stickers met vragen of opiniepeilingen aan je verhalen toevoegt, vreemden erop begonnen te reageren, en dat ze vaak schrijven met een verzoek om zich te abonneren, enz. Dit is wat massa-reacties zijn, wanneer het account via de service automatisch iets schrijft naar die verhalen waar stickers zijn. En helaas, vaker is het gewoon spam, maar als je je fantasie gebruikt, kun je de interesse in jezelf vergroten.

Bulk schoonmaakrobots

Bots en inactieve gebruikers profiteren niet van het profiel. Bots kunnen verschijnen als gevolg van andere massa-acties, vooral massa-achtervolging, en je zult niet het eerste slachtoffer zijn. Maar u kunt de situatie oplossen als u periodiek ongewenste abonnees verwijdert, dit kan ook via services worden gedaan (het zal handmatig meer tijd kosten). Overigens adviseer ik hiervoor Spam Guard (20% korting voor de promocode “inscale”).

Aanbiedingen kopen

Dit is letterlijk de aankoop van niet-echte abonnees, die gemakkelijk te verkrijgen zijn door in de zoekmachine “de pagina promoten op Instagram” in te typen. U kunt er zeker van zijn dat dit echte mensen zijn, ook dat het uw potentiële klanten zijn. Maar maak geen fouten. Geloof het niet! HOOR JE ??? Het lot van de slechterik zal zeggen “Probeer”, maar in geen geval mee eens.

Omdat er geen live en gerichte abonnees zijn die tegen een vaste prijs kunnen worden gekocht. Dit is allemaal vals spelen, die gemakkelijk geld van u willen krijgen.

Het enige dat goed is bij het kopen van aanbiedingen / vind-ik-leuks / opmerkingen, is dat je de post naar de TOP kunt brengen, vooral als je deze service 5-10 minuten na de release van je publicatie start.

PROMOTIE DETAILS

Zoals ze zeggen, het liefste zijn uiteindelijk de fiches of details, kijk zelf hoe je het noemt. Ze zullen geen wereldwijde explosie geven, maar een behoorlijke toename van het aantal abonnees en hun betrokkenheid zal toenemen.

Gemakkelijk zoeken. De naam van uw account moet de naam van uw merk of bedrijf bevatten om het gemakkelijker te kunnen vinden;

Cross-posten. Zorg ervoor dat u cross-posting gebruikt (automatisch een bericht dat op Instagram is gepubliceerd, tegelijkertijd aan alle andere sociale netwerken toevoegen);

Overigens kunnen er niet meer dan 30 in een bericht worden gebruikt (als 30 hashtags niet genoeg voor u zijn, kunt u ze ook direct na publicatie in de eerste opmerking schrijven. Ze worden ook meegenomen bij het zoeken);

Houdt van. Zorg ervoor dat u opmerkingen maakt en de foto’s van uw volgers leuk vindt. Vooral degenen die uw merk noemden (bijvoorbeeld in uw café of schoonheidssalon);

Er zijn nog geen exacte statistieken over deze tool. Maar hier is een eenvoudig voorbeeld. Op de eerste dag van de release werden de Instagram-verhalen van Nike 800 duizend keer bekeken. Hoewel dergelijke video’s daarvoor nog niet eens 70 duizend keer bekeken werden.

ARGUMENTEN EN FEITEN

Als je helemaal niets weet over promotie op social media. netwerken, raad ik u aan eerst dit artikel te bestuderen

Er is veel nuttige informatie 😉 Heb je het bestudeerd? Nou, het is aan jou, zelfs als je vals speelde … Instagram is het snelst groeiende, jongste en meest betrokken sociale netwerk. Het investeringsbedrag was $ 500.000. Het project zelf zou in oktober 2010 gelanceerd zijn in de Amerikaanse AppStore. 

Voor degenen die dieper willen gaan en dit netwerk maximaal willen gebruiken, zal ons artikel nuttig zijn.

Instagram-groei en publiek

Zodat u begrijpt wat een veelbelovende applicatie dit is en de enorme groei ervan niet alleen in geld waardeert, volgt hier de dynamiek van hoe de fans van deze applicatie groeiden:

April 2012 – 30 miljoen gebruikers;

Februari 2013 – 100 miljoen gebruikers;

In maart 2014 – 200 miljoen gebruikers;

December 2014 – 300 miljoen gebruikers;

September 2015 – 400 miljoen gebruikers;

In juli 2016 – 500 miljoen gebruikers.

Welnu, ik denk dat je op basis van de cijfers kunt zien dat de groeipercentages in dit sociale netwerk simpelweg kosmisch zijn, het is niet voor niets dat het de titel draagt ​​van het snelst groeiende netwerk.

Maar over de meest betrokkene zegt dat van de 500 miljoen geregistreerde gebruikers meer dan 300 miljoen mensen de applicatie elke dag bezoeken, dat wil zeggen meer dan 60%.

En als je dit sociale netwerk vergelijkt met anderen, zoals bijvoorbeeld Twitter, Facebook of LinkedIn, dan trekt een post op Instagram 7 keer meer gebruikers dan in andere eerder genoemde sociale netwerken. En nu over het jongste publiek. Volgens Instagram-onderzoek zijn 63% van de gebruikers mensen van 18 tot 34 jaar oud, en 75,7% daarvan zijn vrouwen, de rest zijn mannen.

Conclusie

Ik ben duizelig. En jij? Nu lijkt het promoten van je Instagram-account niet zo eenvoudig, toch? Maar begin in ieder geval met de implementatie in ieder geval in de vorm die u begrijpt. Het is beter dan niets. En dan schrijven we hier, in een poging. En je doet niets. Hoewel het juister zou zijn om te zeggen, belt u ons en zegt: “Ik begreep niets, doe alles voor mij.” Als je in feite alles begrijpt, reiken je handen gewoon niet. En maak geen ruzie.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram strategy 2020 marketing book

https://marketingbook.shop/