Bakcreaties
Image default
Aanbiedingen

Dankzij de relatietherapie is onze relatie gered!

Sinds kort zitten ik en mijn partner op relatietherapie bij Quint Relatietherapie. De laatste tijd merkten wij dat we steeds meer ruzie of problemen tussen ons hadden. We hadden het allebei erg druk en zijn door een zware periode heen gegaan. Toen wij merkten dat we dit gedrag tegen elkaar toonde gingen we op zoek naar iemand die ons kon helpen, want we houden zielsveel van elkaar. Maar als dit door ging, wist ik niet hoe lang onze relatie stand hield.

Relatietherapie zoeken?

Ik en mijn partner gingen op zoek naar een bemiddelaar die relatietherapie biedt. We hadden snel contact met verschillende soorten begeleiders die al jaren in het vak zaten en goed advies konden geven. Het enige probleem was steeds dat we geen klik met elkaar konden vinden, ik en mijn partner ook niet. Dus bij elke bemiddelaar zijn we weggegaan. De laatste optie die wij nog hadden was Quint Relatietherapie. Zij was onze laatste hoop op het redden van onze relatie. We namen met haar contact op en kregen haar snel te pakken om een kennismakingsafspraak te maken. Op de dag van de afspraak gingen wij elkaar ontmoeten en we hadden voor het eerst een klik met Romy, de bemiddelaar en eigenaar van Quint Relatietherapie. We begonnen allebei ons verhaal te doen en Romy luisterde naar elk detail en elk woord wat er uitkwam. Het was ook erg fijn dat ze niet partijdig was. Bij de andere bemiddelaars hadden ze steeds een lichte voorkeur voor iemand zijn argument. Na het gesprek hebben we nog meer datums geprikt om nog een paar sessie met haar te doen, want dankzij Romy hadden we het gevoel dat we weer opnieuw konden beginnen met onze relatie.

Een paar maanden verder

We zijn nu een paar maanden verder en ik ben zo blij met de hulp van Romy. Zij heeft echt onze relatie gered en ik heb het gevoel dat ik helemaal opnieuw verliefd op mijn partner ben geworden en hij op mij. Zonder haar hulp hadden wij nooit gevoelige situaties of gebeurtenissen op tafel gegooit. Wij zijn haar heel dankbaar voor wat zij voor ons heeft betekent.

Bent u ook geïnteresseerd in relatietherapie? Bekijk dan de website van Quint Relatietherapie voor meer informatie.