Bakcreaties
Image default
Aanbiedingen

De beste wasmachine voor jou

Wat is de beste wasmachine voor mij, vraag je je af wanneer je een nieuwe nodig hebt. Een nieuwe wasmachine kopen is niet perse heel moeilijk, maar je moet wel weten waar je op moet letten. Alleen maar selecteren op een goedkope wasmachine is niet zo slim. Om het je makkelijker te maken hebben we de belangrijkste zaken om rekening mee te houden op een rijtje gezet.

Het vulgewicht

Het eerste waar je naar kijkt is het vulgewicht van de wasmachine. Het aantal kilo vulgewicht dat je nodig hebt wordt vooral bepaald door het aantal personen in je huishouden. Teveel is onnodig en kost extra energie, te weinig is natuurlijk niet handig.

Het toerental van de wasmachine

Hierbij geldt dat hoe hoger het toerental van de wasmachine, hoe droger de was uit de trommel komt. Dit komt omdat een hoog toerental ervoor zorgt dat de wasmachine snel centrifugeert. Hierdoor hoeft je was minder lang te drogen na het wassen.

Het energieverbruik

Het is natuurlijk belangrijk om te bekijken hoeveel energie een wasmachine verbruikt, voor zowel het milieu als je portemonnee. A is het zuinigst, G is het minst zuinig. Let hierbij ook op de standen waarop je kunt wassen.

Het geluidsniveau

Een wasmachine maakt altijd geluid, maar er zit wel verschil in. Wanneer je de wasmachine in de nacht aanzet is het wel zo handig als dit geluid niet te aanwezig is. Kijk daarom goed naar het aantal decibel dat een wasmachine produceert.

De waskwaliteit

Je wil dat je kleding fris en fruitig uit de wasmachine komt, en dat wil je over een aantal jaar nog steeds. Dit wordt mede bepaald door de waskwaliteit van je wasmachine. Hoe hoger de kwaliteit, hoe meer vetluis en daarmee stank wordt voorkomen. Zo blijft je kleding altijd lekker fris wanneer het uit de wasmachine komt.

Overige tips

Kijk verder vooral goed naar wat je kwijt kunt qua afmetingen, wat je budget is en hoe de recensies van een bepaald merk zijn. Ook de bijbehorende diensten zijn van belang, een wasmachine zelf installeren is niet zo makkelijk. Het is dus wel zo handig als de winkel dit voor je regelt.

 

https://www.gereedschap-expert.nl/