Bakcreaties
Image default
Eten en drinken

De event-cateraar voor high-end partycatering

Als u binnekort een evenement mag hosten dan bent u er waarschijnlijk wel al van op de hoogte. De catering draagt een groot deel van succes van het event. Kies daarom voor de high-end catering van Happie Delivery. Wij maken de lekkerste hapjes voor uw feest, maar dan met een echte WAUW-factor. Dit vinden wij belangrijk; want wij doen alles voor een glimlach op het gezicht van uw gast.

Hoe kan ik hapjes bestellen?

Borrelhapjes bestellen gaat heel eenvoudig onlne. Hier hebben wij enkele voorbeelden waar u uit kan kiezen. U kiest hoeveel u er wilt hebben en vervolgt de stappen in de winkelwagen. Heeft u specifieke wensen of host u een groot event? Dan kan het verstandig zijn om eerst een offerte op maat aan te vragen. Zo zorgt u ervoor dat u altijd precies krijgt wat u en uw gasten verlangen. Happie Delivery maakt geheel vrijblijvend een offerte op maat en deze ontvangt u altijd binnen 24 uur in uw mailbox. Ook als u ons een mail stuurt in het weekend.

 

Kan ik als particulier ook bij Happie bestellen?

Happie Delivery levert de grootste evenementen locaties in en rondom Amsterdam. Maar als particulier kunt u ook gewoon bij ons bestellen. Ook als u iets anders wilt als borrelhapjes zit u bij Happie helemaal goed. Wij serveren diverse soorten catering. BBQ’s, buffetten, cocktails of lunches. 

 

Hoe wordt de catering precies aangeleverd?

Happie Delivery levert de catering aan in thermoboxxen. Alles wat gekoeld moet zijn komt koud aan en alles wat warm moet zijn komt warm aan. Heeft u een buffet bestelt? Dan wordt het buffet helemaal voor u opgezet. De borden en bestek (indien nodig), het brood, de salades worden op schalen uitgestald op tafel. De warme gerechten worden in rechauds geplaatst en blijven tot 3 uur warm. Achteraf kunt u alles terug doen in de meegeleverde thermoboxxen. U hoeft de afwas niet te doen, want dat doen wij.

 

Live cooking BBQ catering

Ook een leuk idee voor een feestje is het live cooking BBQ. Genieten van heerlijke grill-gerechten die bij u op locatie worden klaar gemaakt door onze koks. Zo hoeft u zelf helemaal niets te doen, behalve te genieten. U kiest bij Happie Delivery zelf de gerechten die u graag geserveert wilt hebben. Wel zo makkelijk en wel zo lekker.