Bakcreaties
Image default
Mode en Kleding

In 3 stappen naar de perfecte push up bh

In 3 stappen naar de perfecte push up bh

 

Dat iedere vrouw een push up bh in de kast moet hebben liggen, daar zijn we het inmiddels wel over eens. Toch zijn er nog altijd heel veel  vrouwen die het dragen van zo’n bh niets vinden. Vaak is de achterliggende reden niet eens perse omdat ze het niet willen, maar meer omdat ze het lastig vinden om een geschikte bh te kunnen vinden. Niet voor niets is het daarom ook aan te raden, dat wanneer jij een bepaalde bh voor het eerst aanschaft dit in een fysieke winkel te doen. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld voor de aanschaf van je eerste sport beha voor het hardlopen. Dit kun je beter in een winkel doen, dan wanneer je het online doet. Hier kunnen ze je namelijk voorzien van een passend advies en hoef jij je geen zorgen te maken over het feit dat je iets kiest wat niet verstandig is.

 

Ga naar een winkel

 

De allereerste stap bij het uitzoeken van een geschikte bh met push up, is het bezoeken van een fysieke winkel. We hebben hem hierboven natuurlijk ook al even genoemd, maar we kunnen je verzekeren, dat wanneer jij naar een winkel gaat, je stukken beter wordt geholpen, dan wanneer je zelf op onderzoek uitgaat voor de eerste keer. Het kan zomaar zijn, dat jij online uitkomt op een elomi bh, terwijl als je deze in de winkel past deze helemaal niet prettig blijkt te zitten. In de winkel kun je namelijk direct verschillende soorten proberen en kun je samen met de verkoper kijken welke bh nu het beste bij je past.

 

Bepaal je budget

 

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk hoeveel geld jij maximaal wilt uitgeven aan een goede bh. Ondanks dat het ontzettend belangrijk is een goede bh te dragen, kan het zijn dat je wellicht beschikt over een wat lager budget. Je kunt er dan beter voor kiezen om één goede bh aan te schaffen in plaats van dat je voor 2 of zelfs 3 wat mindere bh’s gaat. Stel je hebt ook nog een sport bh nodig voor het hardlopen, dan doe je er goed aan om wellicht even te wachten met de aanschaf van een push up bh, aangezien je hoogstwaarschijnlijk nog wel normale bh’s in de kast hebt liggen. Het zou namelijk zonde zijn, dat jij je geld uitgeeft aan een goede push up bh en je blijkt te moeten gaan sporten in een normale bh, dat is natuurlijk niet heel verstandig.

 

Gerelateerde artikelen

Ben je van plan om ORS te kopen? Lees dit artikel eerst.

Waarom je en tas bij de specialist koopt

Waar moet je op letten bij het kopen van kinderkleding?