Bakcreaties
Image default
Bedrijven

Opruimen met El: meer tijd voor jezelf en je gezin

Draag jij veel verantwoordelijkheid op je schouders als spil van het gezin? Maar ben je zoveel tijd kwijt aan het ordenen van je huis dat je niets overhoudt voor jezelf? Opruimen kan efficiënter! Opruimen met El kan jou helpen met het opstellen van slimmere routines zodat je meer tijd hebt voor jezelf én je gezin. Interesse om aan de slag te gaan? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in met een professional organizer

Diensten

Opruimen

Het is niet altijd makkelijk om bezittingen weg te doen, maar het afstand doen van spullen creëert naast fysieke ruimte ook mentale rust. Ik kan je helpen met het maken van beslissingen over het opruimen van onnodige items. 

Administratie

Ben je regelmatig urenlang op zoek naar een document, soms zelfs zonder dat je vindt wat je nodig hebt? Deze frustraties kun je voorkomen door je papieren te ordenen, maar in je eentje lijkt dat onbegonnen werk. Daarom kan ik ook hiermee helpen. Orden je documenten, dan orden je je gedachten.

Tijdmanagement

Ik help ook met het creëren van nieuwe routines die effectief zijn voor jou en je gezin. Het indelen van je dagen en weken zorgt voor een rustgevende structuur en het sparen van tijd, waardoor je meer over houdt voor wat echt belangrijk is; tijd voor jezelf en voor elkaar.  

Huishoudmanagement

Heb je moeite om in huis onderling afspraken te maken, wat resulteert in een ongelijke verdeling van taken? Het bepalen van wie wat wanneer doet leidt tot duidelijkheid en structuur voor iedereen. Daarnaast leren de kinderen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid als je hen ook wat taakjes geeft, én heb jij meteen wat minder last op je schouders. Vind je het lastig om hier knopen in door te hakken? Ook met huishoudmanagement kan ik helpen. 

Tip van Opruimen met El: laat je kinderen meehelpen!

Jong geleerd is oud gedaan; als je de kinderen van jongs of aan mee laat helpen met huishoudelijke taakjes, leren zij hier niet alleen zelfstandig en verantwoordelijk van zijn, maar ook sociaal en behulpzaam. Meestal vinden ze het nog leuk ook! Klik hier voor meer tips. Ook kun je je hier aanmelden voor de nieuwsbrief voor het ontvangen van regelmatige tips en nieuwtjes rondom opruimen (met El).