Laden...

Aardappelsalade Gevulde Eieren

Inhoudsopgave

Ingrediënten:

  • 1 vijver (ongeveer 16) petite rode of belana aardappelen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels fijn zeezout, verdeeld
  • 1 theelepel versgemalen zwarte peper

Salade Basis:

  • ½ kopje grof gehakte harde salami
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels dille augurk relish
  • 1 theelepel Dijon-mosterd
  • 2 eetlepels Kalamata-olijven, ontpit
  • ½ theelepel versgemalen zwarte peper
  • 1 theelepel paprika
  • 6 hardgekookte eieren, schaal verwijderd en afgekoeld
  • ½ kopje selderij, fijngehakt

Optioneel Garneer:

  • Cornichons, dun gesneden
  • Ingelegde pareluien, in vieren gesneden
  • Verse peterselieblaadjes of verse kruiden
  • Kappertjes
  • Paprika

Routebeschrijving:

  1. Verwarm de oven voor op 375 ° F. Plaats de aardappelen in een middelgrote kom en besprenkel met olie. Bestrooi met 1 theelepel zout; gooi om te coaten. Verspreid aardappelen in een enkele laag op een bakplaat en bak tot ze gaar zijn, ongeveer 20 – 30 minuten. Haal uit de oven en laat 15 minuten afkoelen.
  2. Maak ondertussen de saladebasis door de ingrediënten van de saladebasis in een keukenmachine samen te kloppen. Begin met de salami en pulseer tot deze grof gehakt is en voeg dan andere ingrediënten toe, eindigend met eieren. Puls tot het net is opgenomen. Vermijd te veel hakken; meng grondig maar bewaar kleine stukjes salami, selderij en olijven. Reserveer aan de zijkant voor montage.
  3. Snijd gekookte aardappelen overdwars doormidden. Schep voorzichtig een theelepel of zo aardappelpulp uit elke helft en voeg toe aan een middelgrote kom, waarbij de “aardappelschillen” intact blijven.
  4. Plet de aardappelpulp met een aardappelstamper of met de achterkant van een vork. Vouw de saladebasis erdoor en snijd de bleekselderij in de gehakt. Proef en pas de kruiden en textuur naar wens aan. (Als u de voorkeur geeft aan een romigere vulling, voeg dan meer mayonaise toe en pulseer nog een minuut.)
  5. Stel canapés samen door het mengsel van de saladebasis royaal in elke aardappelschil te scheppen en te bestrooien met de gewenste garnering. Genieten!

Tags:

Hier zijn enkele gerelateerde berichten

Voor ondernemers in de ambulante horeca, van foodtrucks tot snackbars, telt elke seconde. Klanten verwachten

...

Een buffet is meer dan alleen een manier om eten te serveren; het is een

...

In een wereld waar gezond leven steeds meer centraal staat, worden biologische voedingsmiddelen steeds populairder.

...

Als je een echte koffieliefhebber bent, weet je dat de presentatie en temperatuur van je

...

Sinaasappelhoning, een bijzondere honingvariant, staat bekend om zijn fruitige smaak en heerlijke aroma’s die doen

...

Rond Het Fornuis Catering in Amsterdam is bij veel bedrijven een populaire cateraar als het

...

Als je thuis perfect gebakken brood wilt maken, begint het allemaal met het deeg. Het

...

De italiaanse keuken wordt omschreven als de lekkerste keuken van de wereld, vandaar dat steeds

...

Koffie is de nectar van de goden. Het is wat ons door lange nachten en

...

Je hebt verschillende soorten bakmiddelen en voor ieder zit er wel een soort bij die

...

Na twee jaar kunnen we eindelijk zeggen dat de Corona-maatregelen terug wat losser worden. Er

...

Tarwebloem wordt gemaakt van een soort meel dat wordt gemaakt door tarwe te malen. Het

...

Er zijn meer dan genoeg mensen die het heerlijk vinden om te koken. De diverse

...

Gebak per post Wat is brievenbusbanket.nl? Een heerlijk ambachtelijk gebakken gebakje per post verzend je

...

De maandelijkse kosten voor het doen van boodschappen kunnen een enorme hap uit je bankrekening

...

Een lekker stukje vlees kan ieders hart sneller doen kloppen, maar in sommige gevallen klinkt

...

Als u binnekort een evenement mag hosten dan bent u er waarschijnlijk wel al van

...

Een origineel ontbijt bestellen Wie bij het ontbijt bestellen alleen denkt aan het verassen van

...