Bakcreaties
Image default
Eten en drinken

Bestel een ontbijt

Een origineel ontbijt bestellen

Wie bij het ontbijt bestellen alleen denkt aan het verassen van een geliefde, heeft het mis. Er zijn immers nog zoveel anderen die je hier een plezier mee kunt doen. Denk hierbij eens aan je vader of moeder of aan die speciale vriend(in), die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Naast alle mensen die je een warm hart toedraagt kun je ook een zakelijk ontbijt bestellen. Voor als er op het werk iets te vieren is, of wanneer je een vergadering of een dag met workshops voor de boeg hebt. Een zakelijk ontbijt kan bijdragen aan een ontspannen begin van de dag. Dit ontbijt kun je al vanaf vijf personen bestellen en is dus ook zeer geschikt als je met een klein team werkt. Naast het zakelijk ontbijt, kun je zelfs een zakelijk kerstontbijt bestellen, waardoor jij en je collega’s al helemaal in de kerstsfeer komen. Misschien een origineel alternatief voor de traditionele kerstborrel?

Een ontbijt bestellen met een thema

Behalve zakelijke gelegenheden of de kerstdagen, zijn er nog meer speciale momenten te bedenken om iemand eens met een ontbijt in het zonnetje te zetten. Bestel bijvoorbeeld eens een ontbijt op vader- of moederdag. Ook valt te denken aan een paasontbijt en er is tevens een Sinterklaas ontbijt te verkrijgen. Hier zijn zelfs pepernoten en een chocolade letter bij inbegrepen. Uiteraard kun je ook voor jullie eigen gezin een heerlijk ontbijt bestellen. Als extra optie kun je een kinderontbijt mee bestellen, wat geschikt is voor kinderen van vijf tot vijftien jaar. Vooral niet te vergeten bij het opsommen van de mogelijkheden, is het bestellen van een ontbijt op Valentijnsdag, wat het toppunt van romantiek is.