Bakcreaties
Image default
Onderwijs

Bied groep 5 de beste leermiddelen aan

Graag de beste leermiddelen voor uw leerlingen van groep 5 in huis halen? Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft de beste en de leukste leermiddelen, voor basisschoolgroepen 3 tot en met 8. Zo vindt u hier verschillende boeken, dvd’s en nog vele andere leermiddelen voor alle mogelijke schoolvakken. Met gebruik van deze leermiddelen kunnen de kinderen spelenderwijs leren. Zo leren de kinderen op een prettige en zodoende meer effectieve manier! Zo nemen ze het materiaal beter op en creëren een positieve associatie met de leerstof, waardoor zij deze beter onthouden. U zult zien dat uw leerlingen dit zeker waarderen en dusdanig ook beter presteren.

Voor allerlei vakgebieden hebben zij de juiste leermiddelen

Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt leermiddelen voor een breed scala aan vakken aan. Zo kunt u voor uw totale lespakket terecht bij één leverancier. Een mooie bijkomstigheid is dat uw leerlingen steeds volgens een consistent stramien leren – de structuur, opbouw en manier van uitleggen is immers steeds hetzelfde. Uw leerlingen hebben er absoluut baat bij om zo het overzicht te behouden. Een kleine greep uit de vakken die u kunt kiezen:

  • Taal
  • Rekenen
  • Wereldoriëntatie
  • Lezen
  • Creatief

Met deze leermiddelen voor groep 5 leert uw klas niet alleen op een leuke maar ook een afwisselende manier. Bij taal vindt u bijvoorbeeld blokboeken, maar ook puzzels. Rekenen is voorzien van vele soorten puzzels, maar zeer zeker ook de traditionele sommenboeken. Ook is er materiaal beschikbaar waarmee de kinderen zelfstandig tafels kunnen leren. Deze leermiddelen voor groep 5 zien er daarnaast ook nog eens fantastisch uit. Dit zijn met stip de ideale leermiddelen voor groep 5 en de overige basisschoolgroepen.

Vernieuw uw les met nieuwe materialen

Ook nieuwsgierig geworden naar leermiddelen die Educatieve Uitgeverij Kinheim uitgeeft? Gaat u dan eens een kijkje nemen op hun website. U ziet hier per leermiddel hoe deze eruitziet, met daarbij een uitgebreide beschrijving. Heeft u nog vragen? Dan kunt u deze telefonisch stellen. Als u reeds overtuigd bent, bestelt u de leermiddelen voor groep 5 of een andere groep eenvoudig online! Het bestellen van een proefpakket is ook zo geregeld. In het onwaarschijnlijke geval dat u toch niet helemaal tevreden bent heeft u een retourtermijn van acht werkdagen.

https://www.kinheim.com/