Bakcreaties
Image default
Vakantie

Cultuur of wilde activiteiten kan allemaal

Ga of ben je op vakantie naar Riga en bent je benieuwd wat je in Riga kan doen? Dat ga ik je vertellen! Er is hier namelijk zo veel te doen, dat je keuzes moet gaan maken. Hou je meer van cultuur en geschiedenis of van wilde activiteiten? Er is voor iedereen wat te doen. Wat er te doen is verschilt natuurlijk ook per seizoen. In de winter zijn er andere activiteiten dan in de zomer. Als je graag dingen binnen doet, is een museum misschien wel wat voor jou. In Riga zijn er genoeg musea te vinden! Vooral de musea gericht op geschiedenis zou ik je enorm aanraden.

Een ruime keuze in activiteiten

Is het lekker weer en hou je van varen of mooie plekken? Dan is een bezoekje aan het prachtige eiland Kipsala echt iets voor jou. Je komt langs de mooiste stukken land en het biedt prachtige uitzichten. Ook kan je met deze activiteit helemaal tot rust komen. Neem lekker eten mee en je kan aan het water gaan zitten terwijl je de zonsondergang bekijkt. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om naar een restaurant te gaan, dan ben je verzekerd van heerlijk eten en hoef je zelf nergens voor de zorgen. Samen of alleen, deze activiteit is heerlijk om mee te pakken tijdens je vakantie!

Een glaasje wijn na een potje paintball

Vraag je je nog steeds af wat er te doen is in Riga? Verken de stad, bezoek middeleeuwse gebouwen zoals kastelen of kerken of ga paintballen. Je kan de activiteiten zo spannend en avontuurlijk maken als je zelf wilt. Paintballen is een vrij heftige activiteit, maar wel geschikt voor alle leeftijden. Ben je ouder dan achttien? Dan is een bier-of wijnproeverij misschien wel iets voor je. Geniet van de heerlijke dranken uit de streek. Deze optie is een veel rustigere activiteit. Zo zie je maar dat er van alles te doen is in Riga en dat het compleet van jou afhangt wat voor keuzes je maakt. Hierin is natuurlijk geen goed of fout!