Bakcreaties
Image default
Vakantie

Een supergave motorreis door Marokko!

Houdt u van motor rijden en heeft u altijd al gedroomd van een motorreis maken door Marokko? Wacht dan niet langer en combineer dan deze twee en maak een motorreis door het prachtige land!

Gebieden

Marokko heeft prachtige natuurgebieden, van de kleurrijke bergen in het Atlasgebergte tot de traditionele dorpjes in midden Marokko. Snuif de cultuur op en maak kennis met de bewoners van Marokko. Marokko heeft goede wegen met asfalt dat in een zeer goede staat verkeert. De motorreis zal starten en eindigen in het mooie Malaga. De gemiddelde reis zal zo’n tien dagen duren, echter deze kan hier ook van afwijken indien u dat wilt. Tijdens de motorreis in Marokko zult u verschillende plaatsen bezoeken. Zo rijdt u langs steden als Fes, Tinghir en Chafchaouen.

De opties

Wanneer u een motorreis wilt maken door Marokko heeft u vele keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een groepsreis of een individuele reis. Een groepsreus is perfect voor wanneer u niet alleen wilt reizen en toch een motorreis door Marokko wilt maken. Daarnaast kunt u kiezen om uw eigen motor mee te nemen of dat u een motor ter plekke wilt huren. Wanneer u kiest voor het eerste zullen wij er voor zorgen dat uw motor op de plek van bestemming komt. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de transport van uw motor en dit zal zorgen voor optimaal comfort. Deze zal voor u klaarstaan op de dag dat u uw motorreis door Marokko begint. Per dag zal er zo’n 250 tot 375 kilometer worden afgelegd. Bij de motorreis zullen de overnachtingen plaatsvinden in verschillende hotels die zich op geplande route bevinden. Deze overnachtingen zitten bij de prijs inbegrepen. Tevens zit de benzine voor de motoren en het ontbijt bij de prijs inbegrepen. De vluchtprijs zit niet bij de prijs inbegrepen. U kunt ook een extra verzekering bij de reis bijboeken.