Bakcreaties
Image default
Bedrijven

Dé zomer fashion trends voor dames

De zomer is een periode waar we allemaal enorm naar uitkijken. Na twee jaar van binnenblijven en lockdowns mag iedereen eindelijk weer losgaan. Bij zo’n drukke planning en elk weekend een festival horen natuurlijk ook een hele hoop fashion trends. Dit zijn dé zomer fashion trends voor dames van 2022!

Kleur

Iets wat je veel gaat zien deze zomer is kleur. Zowel de pasteltinten als felle kleuren zie je nu in elke winkel al hangen. Niet alleen in de kleding zien we veel kleur terug. Ook de accessoires mogen er zeker zijn! Wat dacht je van een fel oranje tas of een statement ketting? Combineer de felle kleuren met gekke prints. In de zomer van 2022 kan en mag het allemaal.

Overdressed

Overdressed? Nee, die term kan de prullenbak in. Dit jaar mag je ook overdag je glitterjurk aantrekken. Ook zien we steeds vaker dat lingerie als kleding wordt gedragen. Van slipdresses tot body’s als bovenkleding, we zagen het al afgelopen winter, maar ook in de zomer zet deze trend zich voort. Wil je niet over the top gaan? Draag dan een paar mooie sneakers onder je outfit.

Nikkie kleding

Ook nikkie kleding zien we steeds vaker terugkomen. Nikkie kleding is ontworpen door de bekende Nikkie Plessen. Een zakenvrouw die zich heeft gericht op moderne kleding voor vrouwen. Met nikkie kleding weet je zeker dat je meegaat met de trends. De collecties zijn gericht op de nieuwste trends in de modewereld.

Mannelijke invloeden

In de trends van dit jaar zitten veel mannelijke invloeden. Zo zien we ontzettend veel pakken. Uiteraard in de meest prachtige kleuren, maar ook van corduroy en satijn. Naast pakken zijn ook de overhemden weer helemaal terug van weggeweest. We hebben het dan niet over een net strak zittende blouse. Nee, juist de oversized grote overhemden zijn nu helemaal in!