Bakcreaties
Image default
Internet

Geïnspireerde make-up looks wat in de mode is

Euphoria, een rauwe (vaak brute) weergave van het leven als tiener in de buitenwijken van Los Angeles, is de gruizige serie die zowel de harten als prijzen wint. Ondanks dat ze zich op een ander continent afspelen, triggeren de thema’s iets waar we ons allemaal mee kunnen identificeren, de tienerervaring van experimenteren, liefde en liefdesverdriet.

Op de een of andere manier slaagt de cast van Euphoria, inclusief de fenomenale Zendaya, erin om zelfs degenen onder ons die *ahem* zijn een decennium of twee van onze tienerjaren herinneringen te laten ophalen aan die eigenzinnige jaren waarin het wij versus de wereld was. En hoewel er veel thema’s in de show zijn die we niet zullen goedkeuren, is er één aspect dat fashionista’s onverwacht deed nadenken: de fenomenale make-up looks.

De cast van Euphoria heeft een aantal verbluffende paletten en eigenzinnige stijlen, in overeenstemming met die periode van experimenteren waar je tienerjaren om bekend staan. Dus spring op de trend, omarmt het gewaagde en probeer iets nieuws met een van onze favoriete Euphoria-geïnspireerde make-up looks. Bekijk hier de Douglas kortingscode van deze maand.

Kat’s Green Lids

Gedurfde, een kleurige oogschaduw looks zijn weer helemaal terug, dankzij de populariteit van de show.

Om deze look thuis te bereiken, moet je eerst jouw oogleden primen voor een gelijkmatige dekking. Volg daarna met een basis in een lichtere tint, waardoor het pigment in je groen meer kans krijgt om te glanzen. Breng je groene tint royaal aan en druk zachtjes om hem op zijn plaats te houden. Zorg ervoor dat je niet beknibbelt op je mascara en voering voor deze look – balans is de sleutel.

Maddy’s Stone’s

Een andere fantastische make-up stijl die rechtstreeks van het scherm naar de straat is gegaan, is Maddy’s gebruik van strass-steentjes om haar ogen te accentueren. Een look die meestal voorbehouden is aan festivals, we vinden het geweldig dat Euphoria ons het startsein geeft om het elke dag van de week te rocken.

Het beste van alles is dat er hier geen goed of fout is, dus laat je innerlijke vakvrouw het overnemen en creëer een look die helemaal uniek is voor jou. Als je je ongerust voelt, probeer dan gewoon drie strass steentjes onder je onderste wimperlijn te plaatsen. Ingetogen en toch effectief.

Jules’ Bold Liner

Last but zeker not least onder de opvallende make-up looks van Euphoria is Jules’ inventieve gebruik van eyeliner. Als je dacht dat een gevleugelde voering gedurfd was, denk dan nog eens goed na. Jules neemt van aflevering tot aflevering alles wat je dacht te weten over liner en zet het op zijn kop. Jules gebruikt eyeliner als hulpmiddel om een ​​verbluffend scala aan artistieke looks te creëren, van drievoudig gevleugelde witte voering tot een gewaagde roze zwaai die parallel loopt aan het oog.

De sleutel om Jules’ abstracte voering vast te spijkeren zonder eruit te zien alsof je de jouwe hebt toegepast in een snelle achtervolging, is balans. Probeer de uiteindelijke look symmetrisch te houden, en zoals altijd, als er veel gebeurt rond je ogen, houd je lippen dan redelijk neutraal. Je zult versteld staan ​​hoeveel felle eyeliner tinten er op dit moment beschikbaar zijn, dus pak een paar spannende kleuren en begin te experimenteren!