Bakcreaties
Image default
Auto's en Motoren

Mercedes Benz occasion

Mercedes Benz occasion zijn over het algemeen redelijk betaalbaar, maar er zijn ook uitzonderingen. Het merk produceert al voor een erg lange tijd auto’s. Er zijn inmiddels dus dure klassiekers, zeker wanneer ze weinig geproduceerd zijn. Om een voorbeeld te noemen, Mercedes-Benz 300 SL. Dit is een klassieke schoonheid uit de jaren 60. Deze auto kost maar liefst 1,5 miljoen euro! Een Mercedes-Benz 540K uit de jaren 30 heeft een waarde van bijna 10 miljoen euro. Niet getreurd, Mercedes-Benz biedt ook betaalbare personenauto’s met veel kwaliteit en zitcomfort.

 

Een tweedehands auto van Mercedes-Benz kan je kopen in verschillende klassen. Als je goed zoekt kan je ze zelf vinden voor scherpe prijzen. En heb je ook wel eens aan financial lease gedacht. Door middel van een financial lease kan je de auto aanschaffen voor je eigen onderneming. Deze leasevorm is zakelijk. De auto hoeft niet in een keer betaald te worden, maar in termijnen. Dit geeft zelfs de mogelijkheid om ook in andere belangrijke dingen te investeren.

Auto pech

Je hebt net een tweedehands Mercedes-Benz gekocht, maar je hebt pech. Hoe stom is dat. Denk er maar niet teveel aan. Je wilt natuurlijk geen pech hebben met je net gekochte Mercedes-Benz occasion. Heb je pech met de auto roep dan pechhulp auto. Nu moet je dit probleem natuurlijk gaan oplossen, maar daar heb je helemaal geen zin in. Je zult toch echt de wegenwacht moeten gaan bellen of een andere maatschappij. Tegenwoordig hoeft dat niet meer. Je kan hulp inschakelen middels een app, namelijk de app van RoadGuard. Deze app biedt pechhulp aan voor iedereen die niets heeft geregeld. Met deze app heb je altijd en gegarandeerd hulp. Het maakt niet uit waar je staat, er zijn genoeg hulpverleners beschikbaar binnen RoadGuard. De hulpverlener die het dichtst bij jouw locatie is komt eraan.