Bakcreaties
Image default
Dienstverlening

Minigraver huren: een uitstekend idee bij iedere klus

Bent u van plan om uw tuin flink onder handen te nemen? Dan kunt u eigenlijk niet zonder een minigraver! Deze ontzettend handige machine is dankzij zijn formaat uiterst flexibel en kan u helpen om in korte tijd heel veel werk te verzetten. Het aanleggen van een mooie vijver of prachtige borders in uw tuin is nog nooit zo eenvoudig geweest. Aangezien u normaliter niet al te lang bezig bent met de machine, is het natuurlijk niet nodig om er zelf één aan te schaffen. Veel gemakkelijker en goedkoper is het om er gewoon eentje te huren. Er is altijd wel een goede verhuurder bij u in de buurt, bij wie u ook nog eens terecht kunt voor alle benodigde accessoires naast de minigraver huren.

Altijd de juiste minigraver huren

Een goed verhuurbedrijf beschikt over minigravers in diverse uitvoeringen, variërend van 1000 kg tot maar liefst 7500 kg. Op deze manier vindt u altijd de perfecte machine voor uw graafwerkzaamheden. Welke minigraver u ook gaat huren, hij wordt standaard geleverd met een dieplepelbak, sleuvenbak en brede bak. U kunt na levering dus direct aan de slag! Weet u niet precies welke minigraver het meest geschikt is voor uw klus? Vraag de verhuurder gerust om advies, want daar is hij immers voor! Overigens zorgen de meeste verhuurbedrijven zelf voor het brengen en halen van de gehuurde apparatuur op uw locatie. U bent dus zelf geen extra tijd kwijt aan het regelen van de juiste machines. Zo kunt u nog efficiënter werken.

Prijzen en huurtermijnen

 

De verschillende minigraafmachines hebben ieder hun eigen huurtarief. Zodra u eenmaal de gewenste minigraver heeft gevonden, is het alleen nog maar een kwestie van aanvragen. Hierbij is het verstandig om direct de huurperiode aan te geven. U kunt een minigraver huren voor een dag, een weekend, een week of voor een zelfgekozen termijn. Standaard wordt er uitgegaan van 8 draaiuren per dag. Per week komt dit neer op 40 draaiuren. Wilt u de minigraver meer uren per dag of per week inzetten? Dan valt dat tegen een schappelijke meerprijs te regelen. Neem gewoon even contact op met het verhuurbedrijf en laat uw wensen weten.