Bakcreaties
Image default
Beauty en verzorging

Weet precies wat je doet na deze cursus Lash Lift

Wil je een echte expert worden in lash liften? Dan ben je bij deze cursus Lash Lift van Proles aan het goede adres. Tijdens deze cursus weet je precies wat je moet doen voor, tijdens en na de behandeling. Na deze cursus weet je zeker dat het resultaat optimaal is en voorkom je grote problemen tijdens het behandelen. Het resultaat is tevreden klanten die geen ongemakken hebben ervaren tijden jouw behandeling. Deze cursus Lash Lift is een ideale uitbereiding op jouw vaardigheden, of je nou nog een salon wilt openen of al werkzaam bent als ondernemer.

Wat kan je verwachten?

Na deze cursus ben jij een echte expert op het gebied van lash liften en weet jij echt alles over de procedures. Deze cursus Lash Lift van Proles leert je alle tips en trucs, maar ook alle mogelijkheden en valkuilen voor, tijdens en na de behandelingen. De kwaliteit van de cursus staat voorop, hierdoor wordt er veel persoonlijke aandacht gegeven aan jou gedurende de hele cursus. Verder word je geholpen met het opzetten van passende prijzen, zodat je al met minder dan tien klanten de prijs van de cursus Lash Lift terug kunt verdienen.

Wat leer je tijdens de cursus Lash Lift?

Tijdens de cursus Lash Lift leer je meer dan alleen wat je moet doen tijdens een behandeling. Je leert alle acties die ondernomen moeten worden voor een succesvolle behandeling van de eerste tot de laatste stap. Denk hierbij aan het intakegesprek, de productkennis, hygiënisch werken, de nazorg, het onderhoud van de wimpers en het verven. Tevens leer je hoe je dit product verkoopt als ondernemers. Dit betekent dat je wordt begeleid in het binnenhalen, voorbereiden, behandelen en nazorgen van klanten voor in jouw salon. Kies voor een cursus Lash Lift van Proles om onze jarenlange ervaring met beautybehandelingen en opleiden.