Tuin en buitenleven

Geheel gratis serres ontwerpen?

Bakcreaties

Wanneer je een serre wil laten bouwen maar geen standaard serre wil kun je het zelf ontwerpen of het voor je laten ontwerpen. Tegenwoordig is het heel makkelijk om een ontwerp te maken omdat je gebruik kunt maken van een computer.

Ontwerpen

Voor het ontwerpen van een serre kun je meestal gebruikt maken van een gratis programma op de website van het bedrijf zelf. Je kunt wanneer je klaar bent het zelfs verzenden naar het bedrijf om een offerte ervoor aan te vragen. Het gebruik ervan is heel simpel en je kunt het geheel naar eigen wens in elkaar zetten. Als je toch liever een professioneel de serre wil laten ontwerpen kan dit natuurlijk ook en deze dienst is ook gratis bij de meeste bedrijven. Vroeger koste het wel geld omdat ze alles met de hand moesten tekenen of het op de computer zelf helemaal moesten uitwerken. Nu is het heel makkelijk door gebruik van software.

Offerte

Aan de hand van de gebruikte materialen en afmetingen kan het bedrijf meteen een offerte opmaken voor het bouwen van je ontwerp. Bij sommige websites zie je zelfs de prijs gelijk wanneer je aan het ontwerpen bent. Het ligt er maar net aan hoe goed het programma is die ze hebben.

serrebouw-brabant.nl/

serbo.nl/

tuinmaximaal.nl/