Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Een blik op het vastgoed

Een branche welke erg interessant is, is de vastgoed branche. Het zal vast zo zijn dat elk bedrijf zijn eigen visie heeft. De vraag is echter waar de consument het meeste aan heeft. Er is een bedrijf uit Amsterdam die wel weet wel welke waarde zij aan de klant willen geven. Deze technisch vastgoedbeheerder geeft advies wat begrijpelijk, op maat gemaakt en slim is. Dit advies is afgestemd op de situatie waarin de klant zich bevindt.

 

De technisch vastgoedbeheerder adviseert niet alleen. Het bedrijf begeleidt klanten namelijk ook in het verduurzamen, verbeteren en onderhouden van vastgoed. Als je op zoek bent naar een gerichte planning of verduurzamingsadvies, ben je bij dit bedrijf op de juiste plek. Het bedrijf zou de consument kunnen helpen met een Meerjarenonderhoudsplan (MJOP), een duurzaam Meerjarenonderhoudsplan (DMJOP), Voorbereiding en toezicht, technisch beheer, consultancy en verduurzaming.

 

Belangrijk voor de toekomst

Elke consument heeft andere waarden. De Amsterdamse vastgoedadviseur slaat graag een brug tussen complexe vraagstukken in onderhoud en een goede uitvoering. Dit is belangrijk omdat de vastgoedwereld voortdurend verandert. Zodra de pandemie voorbij is, zullen naar verwachting twee thema’s de vastgoedmarkt domineren. Deze omvatten de toenemende nadruk op ESG-factoren door beleggers, overheden en de samenleving, evenals de dramatische toename van afhankelijkheid en gebruik van digitale middelen. Bij deze ESG-factoren gaat het om mens, milieu en goed ondernemingsbestuur.

 

Advies

Er zijn veel onzekere zaken door de pandemie waarin wij ons bevinden. Wel blijft het zo dat er geen betere uitdaging dan vastgoed is. Het bedrijf uit Amsterdam wil jou in ieder geval helpen om klaar te zijn voor de toekomst. Hierbij komt een meerjarenplanning goed van pas. Door het bedrijf wordt gezorgd dat het meerjarenonderhoudsplan veel verder gaat in vergelijking met een standaard meerjarenonderhoudsplan. De klant wordt uiteindelijk ook een richting opgestuurd voor de komende tien, vijftien of vijfentwintig jaar. Daarnaast is er natuurlijk het advies over renovatie en herstel. In het meerjarenonderhoudsplan zal je ook foto’s zien waaruit een duidelijk inzicht in de gebreken is.

http://laan35.nl