Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Er zijn veel soorten tablethoezen. Welke is geschikt voor u?

Laten we een duik nemen in de wereld van tablethoezen. Er zijn veel mogelijkheden voor tablethoezen. In dit overzicht hebben we de meest populaire versies op een rijtje gezet. Veel plezier met lezen!

Boek cover ontwerp

Tablet book covers beschermen uw tablet tegen krassen, vuil en andere rommel. U kunt een boek cover gebruiken door de tablet eenvoudig in de omslag te plaatsen. De hoes kan worden geopend wanneer de tablet in gebruik is. 

Deze kan ook worden gesloten wanneer de tablet niet in gebruik is. De fabrikant kan een ritssluiting in het ontwerp gebruiken om covers te sluiten maar sommige ontwerpen doen het ook zonder rits. Veel boek covers hebben extra opbergvakken die kunnen worden gebruikt voor het opbergen van kleine voorwerpen, zoals contant geld, pinpassen of andere kleine voorwerpen. 

Let op! Houd scherpe voorwerpen uit de hoes, anders kunnen er krassen op uw tablet komen. Berg ze dus ergens anders op. 

Tablet sleeve

Sleeves maken het nog makkelijker. Deze hebben geen extra opbergruimte, maar er zijn uitzonderingen. Als u uw tablet niet gebruikt, opent u gewoon de hoes en plaatst u de tablet erin. Sluit de sleeve. Bescherm uw tablet tegen krassen met tablethoezen. Er zijn veel opties voor waterdichte sleeves, afhankelijk van het model.

Draaibare hoezen voor tablets

Als u de tablet op een verticaal oppervlak wilt plaatsen, zoals een tafel of bureau, dan zijn draaibare tablethoezen ideaal. De tablet kan in elke richting draaien, afhankelijk van het model en de versie. Via de tablet deelt u snel en eenvoudig informatie met anderen aan tafel. Hierdoor gebruikt u uw tablet als schermlezer, wat fijn is als u uw handen vol heeft en u het niet langer dan een uur wilt vasthouden.

Cases met ingebouwd toetsenbord

Wilt u uw tablet als alternatief voor een laptop gebruiken, dan is een hoes met ingebouwd toetsenbord ideaal. Tablets zijn nu veel capabeler dan in het verleden en afhankelijk van het model en de uitvoering een goed alternatief voor een laptop. Tablethoezen met ingebouwd toetsenbord zijn nu ook verkrijgbaar. Er is geen reden meer om een ​​tablet te verkiezen boven een laptop, tenzij u specifieke behoeften hebt, zoals toegang tot een externe harde schijf.

Smart sleeve/cover

Slimme hoesjes beschermen de tablet niet alleen tegen vuil en beschadiging, maar maken hem ook makkelijker in het gebruik. De slimme hoes beschermt de tablet tegen vuil en krassen en vergrendelt of ontgrendelt automatisch wanneer deze wordt gesloten of geopend. Smart covers kunnen bijna overal worden geplaatst, afhankelijk van het model.