Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Mediator Wageningen een hele geruststelling

Als je op het punt staat te gaan scheiden, is een mediator in Wageningen en omgeving een goede partij om alles in goede banen te leiden. Want als echtpaar maak je vanaf het moment dat je (samen) hebt besloten te gaan scheiden een enerverende en uitdagende tijd door. Zowel op emotioneel vlak als vaak ook organisatorisch. Vele vragen kunnen dan door je hoofd gaan: Hoe verloopt de scheiding, hoe zit het met financiële steun en alimentatie en hoe is de voogdij voor eventuele kinderen geregeld?

Mediator Wageningen zorgt voor duidelijkheid

Anneruth Duiker, oprichter van In2Mediation, begeleidt als Mediator in Wageningen maar ook in Ede, Barneveld en Veenendaal koppels bij het vinden van een eerlijke en duidelijk geformuleerde oplossing voor beide partijen. Bekijk deze mediator in Wageningen. Met deskundigheid, billijkheid en efficiëntie worden echtparen geadviseerd vanaf het kruispunt van de rechtsgeldige scheidingsovereenkomst en het echtscheidingsverdrag. Want een scheiding of echtscheiding brengt bijna altijd financiële en existentiële problemen met zich mee. Dit leidt vaak tot angsten en leidt tot verschillen, zelfs met de beste bedoelingen.

Duidelijk doel

Het is haar doel om deze conflicten te vermijden of op te lossen door middel van deskundig advies en empathie om tot levensvatbare oplossingen te komen in onderlinge overeenstemming met duidelijke en begrijpelijke voorstellen voor oplossingen. Ze is vasthoudend en volhardend in haar zoektocht naar doordachte, eerlijke en helder geformuleerde oplossingen voor beide partijen, die uiteindelijk contractueel worden geïmplementeerd via juridisch bindende echtscheidingsconvenant en ouderschapsplan.

Scheiden met kinderen

Niet alleen de getroffen ouders hebben last van een scheiding. Vooral voor kinderen is de omgang met een echtscheiding erg moeilijk. Hieronder 3 belangrijkste wensen samengevat die kinderen aan hun ouders hebben in het geval van een echtscheiding.

  1. Vergeet nooit: jullie kind is van jullie beiden. Al heeft jullie kind straks één ouder bij wie hij/zij voornamelijk woont en die het grootste deel van de tijd voor jullie kind zorgt, de andere ouder heeft jullie kind zeker ook hard nodig.

  2. Vraag nooit aan je kind welke ouder hij/zij leuker vindt. Jullie kind houdt van jullie beiden.

  3. Help je kind om in contact te blijven met de ouder waar het niet altijd is.

  4. Praat met elkaar zoals volwassenen. Maar praat. En gebruik je kind niet als een boodschapper tussen jullie – vooral niet voor berichten die de ander verdrietig of boos maken.

Ga naar www.in2mediation.nl voor meer informatie.