Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Woningfotografie inschakelen voor een makelaardij

Ik had voor mijn eigen makelaardij woningfotografie nodig om foto’s te maken van de huizen die wij te koop hebben staan. Wij hadden daar eerst zelf een fotograaf voor ingehuurd, maar deze is helaas gestopt bij ons en verder gegaan bij een ander bedrijf. Daarom moesten we snel iemand anders vinden die deze dienst ook voor ons kon doen voor een goede prijs. Wij hadden wel bepaalde eisen aan de fotograaf die we zoeken omdat we op een specifieke manier foto’s willen laten maken.

Waar kon ik iemand vinden die woningfotografie doet?

Het was nog moeilijk om iemand te vinden die specifiek woningfotografie doet. Een normale fotograaf is makkelijk te vinden, maar helaas degene die wij zochten niet zo. We vroegen eerst aan onze connecties of ze een goede fotograaf kende waarmee ze een samenwerking waren aan gegaan, maar ze hadden allemaal zelf een fotograaf in dienst en die verlengde ze niet uit aan andere partijen. Dit was natuurlijk logisch want dat zou ik ook doen. Toen ben ik het internet opgedoken om te kijken of ik daar woningfotografie kon vinden. Na een tijdje zoeken kwam ik bij de website van Vastgoedfotovideo.nl. Dit was een bedrijf die woningfotografie en videografie deed. Precies wat ik zocht!

Ideaal bedrijf en goede foto’s

Ik kwam snel met de eigenaar in contact en kon gauw een afspraak maken om meer te weten komen over zijn diensten en wat hij voor mijn makelaar kan betekenen. Het was een heel vriendelijk persoon en het portfolio wat die meenam was echt heel divers en goed. Dus we besloten een proefperiode te doen, om te kijken of Vastgoedfotovideo.nl een goede match voor ons was. In dit geval was het dat zeker! We hebben echt prachtige foto’s dankzij dit bedrijf en blije klanten. Dankzij Vastgoedfotovideo.nl hebben we scherpe en mooie woningfoto’s.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf Vastgoedfotovideo.nl en de diensten van dit bedrijf? Bekijk dan de website via vastgoedfotovideo.nl/woningfotografie/ voor meer informatie over alle diensten die zij jou kunnen aanbieden. Je vindt daar ook alle contactgegevens.