Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Een trouwfilm laten maken? Ja of nee?

De vraag of een trouwfilm laten maken om de trouwdag vast te leggen, is nog steeds een van de meest voorkomende vragen van aanstaande bruidsparen. Het inhuren van een videograaf kan een overweldigende kostenpost lijken naast al het andere waar al (veel) geld voor moet worden gereserveerd. Maar de ervaring leert dat bruidsvideografie een investering is waar echtelieden nooit spijt van hebben. Misschien twijfel je zelf ook nog en kan dit blog je helpen een keuze te maken om een trouwfilm van Artvideo laten maken.

Een trouwfilm laten maken betekent herinneringen steeds opnieuw beleven

Een trouwfilm laten maken van je trouwdag is met als de dag zelf een eenmalige gebeurtenis. Maar een video van jullie dag maakt het mogelijk om die dag voor altijd opnieuw te beleven. Hoewel sommige herinneringen in de loop der jaren zullen vervagen, is het hebben van vele bijzondere, ontroerende, vreugdevolle momenten op film een onbetaalbaar voordeel van het inhuren van een videograaf. Er worden op zo’n dag zoveel waardevolle herinneringen gemaakt die in bewegende beelden vastgelegd moéten worden. Gegarandeerd kreeg je daar geen spijt van als je jaar na jaar je huwelijksdag opnieuw beleefd.  Zelfs een willekeurige dinsdag kan een beetje liefdevoller worden gemaakt door de tijd even stil te zetten zodat je je mooiste dag opnieuw kunt beleven.

Delen gaat veel makkelijker

Hoe jammer ook, er bestaat altijd de kans dat sommige familieleden of vrienden om welke reden dan ook niet aanwezig kunnen zijn op je trouwdag. Bijvoorbeeld vanwege ziekte, afstand of leeftijd. Met een video van je eigen trouwdag laat je al je dierbaren die niet persoonlijk aanwezig konden zijn, je trouwdag meebeleven. Alleen foto’s vangen niet de ware emoties.

Je creëert een familiestuk

De video van je trouwdag zal een waardevol erfstuk zijn dat je kunt doorgeven aan je kinderen. Zij kunnen deze op hun beurt weer doorgeven aan hun kinderen. En als je geluk hebt, heb je bovendien ook nog eens je hele familie bij elkaar op één plek. Hoe vaak in je leven zal dat gebeuren? Waarschijnlijk niet vaak. Alleen al daarom is het een waardevol geschenk dat je jezelf en je familie kunt geven en een die voor onbepaalde tijd zal verder leven.