Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Weddingplannner worden via NEA Weddingplannerschool

Altijd al een prachtige trouwdag willen organiseren? NEA Weddingplannerschool biedt je deze kans! Een echte weddingplanner heeft passie en toewijding voor het vak en is creatief. Daarnaast is ook zakelijk inzicht organisatie en coördinatie vereist. Dit is het aspect waar NEA Weddingplannerschool je mee helpt. Je leert duidelijke afspraken te maken, verhalen aan te horen en elegant te handelen. Zo helpen we jou om bruidsparen de mooiste dag van hun leven te geven!

Diensten van NEA Weddingplannerschool

NEA Weddingplannerschool biedt verschillende diensten aan om het vak van weddingplanner over te brengen:

Opleiding

Bij onze opleiding worden onze studenten getraind om aan de slag te gaan als zelfstandig professioneel weddingplanner. De opleiding brengt inhoudelijke vakkennis voor het organiseren van de ideale trouwdag samen met ondernemersvaardigheden. Na het afronden van de theorie, volgen studenten een stage. De opleiding wordt vervolgens afgesloten als ook het theoretisch examen wordt gehaald.

Workshops

NEA Weddingplannerschool biedt ook een workshop ‘Wedding styling & event styling’ aan. Deelnemers zullen hier meer leren over vormgeving, materiaal en decoratie gebruik. Dit is van belang om een prachtige sfeer te kunnen creëren voor events en bruiloften. De workshop wordt gegeven in groepen van zes. We hanteren twee soorten workshops: één voor beginners en één voor gevorderden. Zo kan iedereen op zijn eigen niveau leren over het stylen van events en bruiloften.

Seminars

We bieden verschillende seminars op het gebied van ondernemerschap en sociale media. Onze seminars zijn bedoeld voor startende weddingplanners en andere ondernemers uit de trouwbranche. We zien dat sociale media veel mogelijkheden bieden voor ondernemen in de trouwbranche. Wij gaan hier met onze deelnemers interactief mee aan de gang. Zo kan jouw bedrijf naar het volgende niveau worden getild.

Contact met NEA Weddingplannerschool

Benieuwd wat NEA Weddingplannerschool voor je kan betekenen? Vul eenvoudig het contactformulier in op onze website https://weddingplannerschool.nl/. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor advies en antwoord op al vragen.

Er kan ook veel informatie opgedaan worden op onze open dagen. Op onze open dagen leer je in een korte ochtend samen met andere cursisten over de vakopleiding weddingplanner.