Society / Relationships

Voordelen van een ooglidcorrectie

Bakcreaties

Met de leeftijd verliest de huid zijn elasticiteit en ontstaan er steeds meer rimpels. Doordat de huid met de jaren mee steeds dunner word is de kans groot dat de huid gaat hangen, hangende oogleden horen hier ook bij.  Vele drogisterijen, apotheken en make-up merken ontwikkelen hier verschillende soorten middeltjes voor zoals crèmes. Hierdoor zal de huid natuurlijk niet helemaal de oude worden. Er is ook een andere oplossing voor hangende oogleden en dat is een ooglidcorrectie.

Een ooglidcorrectie kunt u overwegen wanneer de huid boven de ogen slapper begint te worden. Tijdens een ooglidcorrectie word overtollig huid verwijderd boven de ogen. Een bovenooglidcorrectie moet deskundig afgehandeld worden door een cosmetisch arts, de operatie duurt nog geen 45 minuten.  Een ooglidcorrectie is vaak maar een subtiel verschil rondom de ogen. De ogen zien er frisser uit en veroudering is minder te zien in het gezicht. Tevens zijn er mensen die klachten krijgen door overhangende oogleden. Het ziet er niet alleen minder mooi uit maar ze krijgen ook vaak hoofdpijn.Een bovenooglid correctie is een van de meest voorkomende ingrepen in het gebied cosmetische chirurgie. Het is ook zeer populair onder de celebraties en de Nederlandse vrouwen.

Een van de klinieken waar een ooglidcorrectie plaats kan vinden is Faceland. Zij zorgen er voor dat er tijdens het eerste consult eerst naar de ogen gekeken wordt. Daarnaast wordt er besproken welke resultaat men kan verwachten en wordt er meer informatie over de risico’s en nazorg gegeven. De kliniek heeft al meerdere ooglidcorrecties uitgevoerd, voor en na de behandeling wordt er een foto gemaakt door de kliniek.Enkele foto’s zijn ook terug te zien op de website. Voor meer informatie over een ooglidcorrectie en ooglidcorrectie kosten kunt u de website van Faceland bekijken: www.faceland.nl

https://www.bakcreaties.nl/