Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Liefdesverdriet.nl – Je ex terug door middel van emotionele intelligentie

Je ex terug door middel van emotionele intelligentie

Als je dit leest heb je waarschijnlijk erg veel liefdesverdriet. Door middel van de tips van liefdesverdriet.nl kun jij je ex terug krijgen. Een goed inzicht in jezelf en je ex, reguleren van emoties, omgaan met emoties van je ex.

Goed inzicht in jezelf en je ex

Het is erg belangrijk dat je controle krijgt over je emoties. Echter is een goed zelfinzicht  noodzakelijk. Denk aan de kennis van de eigen emoties, weten en begrijpen wat je voelt. Als je je eigen emoties kent kun je namelijk betere keuzes maken . Als je ex je gekwetst heeft kun je begrijpen waarom. Dit zal zorgen voor een positieve mindset en kan een opening zijn voor een verder contact.

Reguleren van emoties

Het reguleren van emoties is dus erg belangrijk voor het terug krijgen van je ex. Je moet jezelf over depressieve gevoelens weten te zetten je moet jezelf afleiden. Je ergens druk over maken heeft geen enkele zin en gaat er niet voor zorgen dat jij je ex terug krijgt. Je wilt bovendien niet wanhopig overkomen door je ex huilend op te bellen of in de nacht een bericht te sturen.  Het reguleren van emoties is dus zeer belangrijk.

Omgaan met emoties van je ex

Naast het reguleren van je eigen emoties is het ook noodzakelijk om goed om te gaan met emoties van je ex. Kan je je verplaatsen in je ex? Helemaal top.  Het is nu van belang dat jij je sociale vaardigheden gaat ontwikkelen om in te spelen op de emoties.  Hierdoor kan je ruzie met je ex of boosheid van je ex ombuigen in iets positiefs. Erg belangrijk onderdeel van emotionele intelligentie.

Als jij je ex terug wilt moet je je emotionele intelligentie ontwikkelen. Een goed inzicht in jou en je ex, het reguleren van emoties en het omgaan met emoties van je ex is hierbij erg belangrijk. Neem contact op met Liefdesverdriet om te kijken wat het bedrijf voor jou kunt betekenen.

https://www.liefdesverdriet.nl/category/hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug/