Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Nieuwste dating trends

Op het gebied van dating zijn er elk jaar nieuwe trends. Technologische ontwikkelingen zijn van grote invloed hierop. Iedereen kent de bekende apps zoals Tinder en Badoo wel maar ook Facebook, Instagram en Twitter worden steeds meer gebruikt voor online dating. Door de vele foto’s en informatie krijg je al snel een duidelijk beeld van iemand zijn of haar leven en interesses. Zo ook bij Gratis Datingsite.

Video-dating en groepsdating

Het chatten in dating apps wordt steeds meer vervangen door video-dating. Er zijn speciale apps die ingericht zijn op het video-daten. Daarnaast ondersteunen Twitter en Badoo ook video-chatten. Het voordeel van het video-daten is dat je meteen ziet met wie je te maken hebt en hierdoor kan je beter inschatten of diegene bij jou past.

 

Ben je bang voor ongemakkelijke situaties bij een een-op-een date? Dan kan je tegenwoordig ook aan groepsdating doen. Hierbij worden twee of meer vriendengroepen aan elkaar gekoppeld. Doordat je met je vrienden bent voel je je meer op je gemak en ook veiliger. Door het grotere aantal mensen ligt er minder druk op de date en is er minder kans op ongemakkelijke stiltes. Momenteel kan groepsdating via Tinder Social maar de verwachting is dat er op termijn meer aanbieders komen die groepsdating aanbieden.

Slow dating

Ben jij al het swipen helemaal zat? Ga dan voor slow dating. Bij deze vorm van daten hoef je geen honderden profielen door te nemen maar wordt er voor jou een selectie gemaakt. Op basis van gegevens die jij hebt doorgegeven kiest een datingsite de beste matches voor jou. Kwaliteit is hierbij belangrijker dan kwantiteit. Het grote voordeel is dat je minder tijd kwijt bent aan matches die toch niet bij jou passen en dat je alleen de betere matches ontvangt.

 

Wil je een van bovenstaande trends proberen of gewoon voor de gewone manier van dating gaan? Kijk op de Gratis Datingsite om alle datingsites te vergelijken en kies degene die bij jou past.

https://w.gratisdatingsite.nl/