Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Online administratie in elk bedrijfsproces.

Er zijn niet veel dingen die nog offline gebeuren op zakelijk gebied. Voor veel functies die vroeger op papier werden gedaan zijn nu allemaal software programma’s of zelfs webtools. Dit is in veel zaken zeker een verbetering, omdat er nu overzichtelijker gewerkt kan worden. Met dit nieuwe inzicht is het voor de werkgever ook duidelijk hoe het met zijn organisatie gaat en kan er gezien worden of dit verbeterd dient te worden. De efficiëntie groeit en de moeite daalt en zo dalen ook de kosten, wat voor een bedrijf veel kan schelen.

Zulke programma’s schelen dus een hoop tijd en geld, een Human Resource Dashboard bijvoorbeeld. In dit dashboard staat alles geregistreerd van uw personeel, zodat alles duidelijk is en makkelijk op te zoeken. Ook heeft u nu alles bij elkaar staan, zo ook de salarisstroken en online urenregistratie. Waardoor alles in één klik overzichtelijk is en u niet verschillende papieren of software programma’s tegelijk hoeft te werken. Ook het handige van een online dashboard is dat deze 24uur per dag 7 dagen per week beschikbaar is.

CBBS is een aanbieder van deze software, maar dit bedrijf kan nog meer voor uw bedrijf betekenen. Zij zijn ook gespecialiseerd in salarissen, naast de software programma’s is CBBS ook een Consultant salaris. Bij deze service wordt uw bedrijf geadviseerd om het gebied van salarissen. Door middel van een quick scan wordt uw bedrijf geanalyseerd en wordt er gekeken wat voor uw bedrijf de beste actie is om te ondernemen. Tijdens deze scan worden er een aantal punten geanalyseerd en bekeken; Of het COA wordt nageleefd en toegepast, naar de toegepaste afwijkende afspraken, de inrichting van salarisadministratie, het na rekenen van salarissen, hoe de gegevens worden verwerkt, de input en output wordt gecontroleerd en de speciale regelingen worden gecontroleerd. Deze punten worden gecontroleerd om een beter inzicht in het bedrijf te krijgen zodat u een advies op maat kunt krijgen.

 

http://www.cbbs.nl/