Bakcreaties
Image default
Society / Relationships

Lamelparket kopen? Bax houthandel is specialist in houten vloeren!

BAX houten vloeren engineers produceert van lamelparket, laminaat, PVC en hybride vloeren op maat! BAX levert vloeren met hoge kwaliteit voor mooie prijzen! Wij hebben voor u mooie, stijlvolle vloeren. Ontdek ons aanbod aan parketvloeren, laminaat en PVC vloeren. Bij ons krijgt u deskundig advies bij de aanschaf van een houten vloer. We helpen u graag met het kopen van de juiste vloer op maat voor uw woning! 

Lamelparket 

Bax Houthandel is specialist in lamelparket. Een houten vloer vraagt voorbereiding. Wij vinden het belangrijk dat u een vloer koopt die bij u en uw woning past. Een lamelparket is een uitstekende keuze. Wij bieden lamelparket in allerlei soorten en maten. Heeft u graag een klassieke vloer of juist een moderne strakke vloer. Bax Houthandel heeft voor iedere klant een passende vloer op maat! Wij adviseren u graag in de aanschaf van een lamelparket. Er komen veel zaken kijken bij het kopen van een parketvloer. Uw wensen, vloerverwarming, onderburen, uitstraling van de ruimte. Ontdekt ons brede assortiment in onze showroom ins Amsterdam, Utrecht en Zoetermeer. Bax Houthandel produceert houten vloeren van natuurlijk materialen om de kwaliteit van de vloeren hoog te houden!

Laminaat en PVC vloeren

Klein budget voor een nieuwe houten vloer? Dan is laminaat een prima keuze! We hebben laminaat in hoge en lage prijsklassen. Daarbij is het belangrijk de kwaliteit van het laminaat in overweging te nemen. Uw woningsituatie en wensen spelen daarbij een belangrijke rol. Bax Houthandel heeft laminaat voor een scherpe prijs met voldoende kwaliteit. Ook leveren we laminaat van een Duits merk met hoge kwaliteit. Interesse in het leggen van een PVC vloer? Bax Houthandel verkoopt diverse types PVC vloeren. Wij leggen PVC op een drager van HDF, los leg PVC en dunne PVC stroken. 

De missie van Bax Houthandel

Bax Houthandel is al ruim 25 jaar producent van diverse houten vloeren. Bij Bax Houthandel kunt u een breed aanbod aan mooie houten vloeren verwachten. Bax Houthandel biedt iedere klant de beste service. Consumenten met verschillende budgetten kunnen terecht bij ons voor kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Wij verkopen sfeervolle houten vloeren voor scherpe prijzen!